resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6289
    hisse satışından tam 295 milyon tl gelir sağlandı. o zamanın kuru ile 150 milyon dolar civarı bir para. ne oldu bu para?
    şampiyonlar liginden 50 milyon euro'ya yakın bir para geldi.

    sırf bu iki kalemden 200 milyon dolar'ı aşkın bir para geldi.

    devraldığında 400 milyon dolar olan borç miktarının yarısını zaten bu iki kalem karşılamış.

    daha bunun full satılan kombineleri, günlük stat gelirleri, forma sponsorlukları, futbolcu satışları, yayın ihalesinden gelen para, vs.. var.

    idari masrafları falanı filanı yukarıdaki kalemler önemli kısmını karşılayabilirdi. neresinden bakarsak bakalım, bilmediğimiz bir sürü şey de olsa varolan borç asla yerinde kalmaması gerekiyor. en az kafadan 100 milyon dolar aşağı gelmesi gerekiyor.

    ben hiç çıkıp ağlamadım diyor tabi ağlamazsın başkan. bu kadar gelir başka hangi dönemde geldi?

    birde çıkmış biz para yönetmedik borç yönettik diyor. gerçekten düzgün bir mali genel kurul yapılsa asla ibra edilmezsin.

    ekleme: devre arasında yapılan transferleri yabancı sınırına bağladı. çıkıp birisi de sormadı başkan madem yabancı sınırı vardı ne diye hajrovic-ontivero-burdisso ve telles'i aldın. bunları hangi hesaba göre oynatacaktın? 5+3 bile değildi 6+0+4'dü. direkt tribünde oturacak adamlar. market değeri dediğin transfermarkt.com'daki değerse fena halde keklenmişsin başkan. hadi telles'i 7 milyon'a sat bakalım. tarık'ı 4,5 milyon'a sat bakalım satabiliyor musun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın