• 11410
    hamza hamzaoğlu yönetiminde çıktığı iki maçta hiç ofsayta düşmeyen takımımız. özellikle bu maçta gözüme çarpan konu ise kağıt üstüne kanat savunması çok zayıf gibi gözüken bu ilk 11 bence savunmada inanılmaz işler yaptı. top soldayken burak ve şino orayı telles ile kapatıp umut forvette bastı, top sağdayken umut ve bruma orayı kapatırken burak forvete kaydı. yok efendim 3'lü orta sahada selçuk-djemaili kanat savunmasına yardıma gitsin orta sahada tek adam kalsın problemi de yaşamadık bu sayede. emre ile selçuk sadece orta sahaya konsantre oldular ve orta sahanın kontrolünü de hiç kaybetmediler.

    hücum anlamında ise 6 aralık 2014 galatasaray akhisar belediyespor maçında bana en çok keyif veren, takımın internetten tek top yamasını indirip ona göre top oynaması oldu ki çok acayipti. hücuma çıkarken de saçma sapan ileri ara pas da atmak zorunda kalmadık çünkü soldan burak - sneijder, sağdan umut - bruma tek toplarla ortaya kat ederek geldiler her seferinde. ara pasları attıysak hep ceza sahasına kadar geldikten sonra attık ki haliyle ne ofsayta düştük ne bir şey.

    tekrar söylüyorum ben bu çift forvetin tamamen sağa ve sola açılarak kanat savunmasına yardım etmesini ve bu sayede ortadaki ikilinin yerlerinde kalıp bolca top kapması olayını çok sevdim. win-win resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın