• 11321
    şu an kadroda bulunan oyuncuların takımımıza gelmeden önceki durumlarına ve takımımıza hangi cv ile geldiklerine bir göz atalım.

    1- fernando muslera
    2011'de takımımıza dahil oldu. lazio'nun kalecisi idi. italya'nın en iyi kalecilerinden biriydi. tabi serie a seviyesi sanırım bizimle aşağı yukarı aynı. uruguay ile güzel bir dünya kupası da geçirmiş bize gelerek hem bizleri hem de otoriteleri çok şaşırtmıştı.

    3 - felipe melo
    kendisi ilk olarak takımımıza kiralık olarak gelmişti. cv'si pek iç açıcı değildi. zira juventus'ta altın bidon seçilmiş, hırsıyla ve takımını yakmasıyla ün salmış 2010 dünya kupasında da brezilya'nın elenmesine sebep olmuştu. kiralık olduğu için kimseden pek ses çıkmamış 1 senelik muhteşem performansından sonra taraftarın gözdesi olmuştur. bonservisinin alınması için kampanyalar başlatılmıştır.

    4- hamit altıntop
    real madrid ile iyi ilişkilerimiz sayesinde nispeten ucuz bir bonservisle takımımıza katılmıştır.
    oynadığı real madrid sezonunda pek forma bulamamış sakatlıklarla uğraşmıştır.
    bir kaç maçta ön plana çıktığı olmuştur ispanyol taraftarlar arasında iniesta'ya attığı çalımla bilinir.

    5- gökhan zan
    tinerspor'dan beleşe gelmiştir. ilk imza törenini tv'de kuzenle izlerken koltuktan düşmüşüzdür. sakatlıklarla ve sakarlıklarla gündeme gelen zamanında galatasaray taraftarının çok fena daşşak geçtiği bir arkadaşımızdır.

    6- blerim dzemaili
    serie a izleyenlerin bile pek fazla tanımadığı bir futbolcu konumundaydı. napoli'de oynadığı maçlarda çok fazla ön plana çıkmayan görev adamı görüntüsü vardı kendisinin. istatistik olarak bakıldığında ortasaha oynamasına ragmen uzaktan şutlarının etkili olduğu görülmüştü.

    7- aydın yılmaz
    alt yapımızdan çıkmış hiçbir zaman istikrar sağlayıp ilk 11'in değişmezi olamamıştır.

    8- selçuk inan
    trabzonspor'un ve ligin en iyi ortasaha oyuncusuydu. gelişiyle türk futbol piyasasını altüst etmiştir.

    9- umut bulut
    ligimizde hiçbir zaman yıldız olamamış ankaragucu'nde kaçırdığı salakça gollerle hafızalarda yer etmiştir. nasıl olduysa trabzon'a gitmiştir orada da düzenli olarak santrafor mevkiinde oynayamamış farklı pozisyonlarda ve farklı görevlerle kullanılmıştır yine nasıl olduğunu anlamadığımız bir şekilde toulouse'a transfer olmuştur. orada da hiçbir varlık gösterememiştir.

    10- wesley sneijder
    inter'in ve dünyanın en büyük yıldızlarından biriyken hem inter'in ekonomik kriz yaşayıp maaşında indirime gitmek istemesi hem de sakatlıklarla uğraşıp yeterince forma giyememesi yüzünden inter taraftarlarınca günah keçisi ilan edilmiş, hatta bazı forumlarda eşi * yüzünden kendini futbola veremediği iddia edilmiştir.
    krizi fırsata çevirmek isteyen zamanın galatasaray yönetimi kendisini, değerinin altında bir bonservis bedeliyle transfer etmiştir.

    11- armindo bruma
    sporting lizbon'da herhangi bir başarı ya da istikrar yakalayamamıştır daha çok alt yaş grupları portekiz milli takımlarındaki performansıyla geleceğin yıldızlarından biri olabileceği lanse edilmiştir.

    13- alex telles
    brezilya'da gremio klubunde 1 senelik iyi bir performans vermiş 3 5 2'nin kanadında görev almış oyuncu idi.
    genç yaşı ve 1 sezonluk performansı avrupa'ya transfer olması için yeterli oldu.

    17- burak yılmaz
    trabzon'un şampiyonluğunda en büyük pay sahibi oyunculardan biriydi. türkiye'nin en iyi yerli forvetiydi. son gol kralıydı.

    19- goran pandev
    tam hatırlamıyorum fakat 2009 senesi olması lazım. lazio'da oynarken başkanla tartışmış ve kadro dışı kalmıştı. bunu fırsat bilen inter bazı ayak oyunlarıyla kendisini bedavaya transfer etmişti. inter'in şl şampiyonluğu ve ligi domine ettiği dönemlerde iyi maçlar çıkardığı olmuştu fakat hiçbir zaman süper yıldız olamadı. o da 1 sezonluk iyi bir performans gösterdiği inter'de azalarak bitmiş napoli'ye gönderilmişti. napoli'de ise yine kısım kısım iyi oynasa da tam bir istikrar yakalayamamıştı. adından hiç bahsedilmeyen bir sezonun ardından takımımıza katıldı.

    20- furkan özçal
    ligde süper göze batan bir oyuncu olmamasına rağmen genç yaşından dolayı umut bağlanan bir oyuncuydu fakat takımımıza katılmadan önce gözle görülür bir başarısı yoktu.

    21 - aurelien chedjou
    fransa'nın en iyi stoperi apoleti ve ibrahimovic'e attığı çalım videosuyla çok karizmatik indi atatürk havalanına.

    22- hakan balta
    2007 yılında manisaspor'dan geldi. ligin iyi oyuncularından biri değildi. ortalama bir oyuncu gibiydi. manisa'da ön liberoda , stoperde ve yokluktan sol bek olarak görev yapardı. tek artısı solak olmasıydı sıradan bir lig oyuncusu performansı vardı.

    23- yasin öztekin
    bize gelmeden önce ligde 1-2 güzel şutu ve golüyle hatırlanır. trabzonspor'da hiç etkili olamamıştır bundan dolayı erciyesspor'da şansını denemiş ve erciyes'in yıldızı olmuştur. tabi yıldızı olduğu kayseri erciyes'in en büyük başarısı ligde kalmaktır.

    26- semih kaya
    alt yapımızdan çıkmış pırlanta gibi parlayan oyuncumuzdu. o da ujfalusi ile oynadığı 1 sezonda güzel bir performans vermiş ardından düşüşe geçmiştir. entry tarihi itibariyle yaşı 23'tür.

    28- koray günter
    şampiyonlar liginde rakibimiz olarak gördüğümüz takımlardan biri olan b. dortmund'ta forma şansı bulamayan genç oyuncu idi. belki gelişir umuduyla dortmund tarafından geri alma opsiyonuyla takımımıza gönderilmiştir.

    29- olcan adın
    gaziantepspor'da ligin iyi oyuncularından biri olarak göze çarpmış ve trabzon'a kapağı atmıştır. fena oynamadığı bir sezon sonrası tüm taraftarların da onayladığı bir transfer olmuştur.

    35- yekta kurtuluş
    kasımpaşa'da boyuna sakatlanan andre moritz yerine sık sık forma şansı bulmuş kasımpaşa'nın en iyi oyuncularından biri olmuştur. ligde süper bir performans sergilemese de andre moritz'i aratsa da takımını sahada iyi yönetmiş bir ortasaha oyuncusu konumundaydı. o da kasımpaşa'da 1 sezonluk bir istikrar yakalayıp kapagı takımımıza attı.

    38- sinan bolat
    liege dönemlerinde gelecek vadeden bir kaleci olarak görülse de kendini geliştirememiş liege'den sonra gittiği takımlarda yedek kalecilik yapmıştır.

    52- emre çolak
    alt yapımızdan çıkmıştır. yarım sezonluk istikrarı olmuştur.

    55- sabri sarıoglu
    alt yapımızdan çıkmıştır. hiçbir zaman üst düzey bir performans gösterememiştir. inişli çıkışlı dönemleri olmuştur.

    77- tarık çamdal
    geldiği sezon ligin en iyi oyuncularından biriydi. eskişehir'in alper ve erkan'dan sonra en büyük ve gelecek vadeden yıldızıydı.

    88- veysel sarı
    o da hakan balta gibi bir orta sıra takımının joker oyuncularından biriydi , göze batan bir performansı hiçbir zaman olmadı.

    90- umut gündoğan
    2.ligin pek duyulmamış oyuncularından biriydi.

    bu bilgiler ışığında kimlerden ne medet umduğumuza yeniden bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın