2014-15 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
0 - 4
  • 179
    prandelli'nin gerçekten şu takımda niye kanat oyuncularını kadroya almadığını adam akıllı açıklaması gerektiği maç olmuştur. ulan hep aynı atakları, hep aynı pasları yapıyoruz, oyun şablonumuz o kadar belli ki. aynı atak dediğime bakmayın, atak bile yapılamıyor mevcut oyuncularla.

    selçuk inan orta saha civarında aldığı her topu kanada oynadıktan sonra direkt olarak rakip ceza sahası yayına gidip kafayı kuma gömüyor devekuşu gibi. e ulan bu takımın pas istasyonuna ihtiyacı var, sen görevini yapmıyorsun. sana bu talimat verildiyse hocanın hatası, böyle bir talimat verilmediyse ne halt etmeye gizleniyorsun kalabalığın arasında.

    lig maçında aynı şey, cl'de aynı şey. kendi sahanda 4 tane hazırlık pası yap, 5. topta uzun top at rakip karşılasın.
    e böyle oyun mu oynanır amk?

    ulan şuradaki yedeklerin arasında olcan ve bruma kadroya giremiyorsa ne diye bu kulüp maaş ödüyor bunlara? nasıl bir taktik anlayışı sahaya yansıttık ki bu adamları almadın? kanat oyuncusu diye aldığın yasin'i sağ bek yaptın.

    orta sahanın azıcık doğru düzgün işleyen melo-hamit ikilisinden hamit'i çıkardın, orta sahayı komple verdin rakibe.
    ya arkadaş yapılmayacak her boku yaptın. galatasaray'ın maç kazanması sadece bireysel yeteneklere bakıyor, takım adına en ufak bir şey yok, takım olmak adına da en ufak bir hareket yok.

    maçın en kötüsü; http://soruyorum.com.tr/sc/Q0t5
App Store'dan indirin Google Play'den alın