resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9536
    letonya alemlerinde artık iyice maskara olmuştur. adının letonya'da antipatikliğin tanımı olarak kullanıldığına eminim. en önemli oyuncusu sakat olan amatör seviyedeki bir takım hakkında açıklama yaparken dikkatli olacaksın hoca!

    içimin yağlarını eriten haber şu şekilde:

    --- alıntı ---

    terim'in, letonyalı bir gazetecinin sorusunun ardından sinirlenip basın mensubuna, 'sizin teknik direktörünüz bu sonuçtan memnun. ama ben ve ülkem, bu beraberlikten memnun değiliz' dediği öğrenildi. bu konuşmanın ardından terim'in sözlerinin yerel gazeteciler aracılığıyla kendisine iletilmesinden sonra değerlendirmede bulunan letonya'nın teknik direktörü marians pahars'ın, "zorlu bir gruptayız ve bizimle yarışan hollanda, çek cumhuriyeti ve türkiye gibi önemli ülkeler var. tabii ki bu 3 ülkeden birinden puan almak bizim için bir başarıdır. takımımızda birçok eksik oyuncu var. 2 futbolcumuzun kulübü bile olmamasına rağmen mecburen kadromuza aldık. ama terim'in bundan haberi yoktur" ifadelerini kullandığı bildirildi.

    salonda gülüşmeler yaşandı

    bu konuşmanın ardından ay-yıldızlı cepheden cevap gelmediği öğrenilirken, letonyalı basın mensuplarının ise açıklamaların ardından salonda gülüştüğü öğrenildi.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın