• 10967
    kesinlikle ve kesinlikle oyunu kendi sahasında kabullenmemesi gereken, ileride basması gereken takımdır. mevcut kadroda bahsettiğim sistemi oynayabilmek adına forvete bir adet hakan şükür veya elmander tipi forvet şarttır. ortasahaya da dinamik yorulmak nedir bilmeyen bir adam lazımdır.
    sneijder ile oynayacaksa 4-3-1-2 oynamalıdır.

    kalede muslera olmalıdır.

    stoperler semih ve chedjou olmalıdır.

    sol bekte hakan balta olmalıdır ve genelde üçüncü stoper gibi oynamalıdır.

    sağ bekte tarık oynamalı. ileri geri çalışmalı sürekli.

    defansif ortasaha için transfer şart. melo, selçuk falan mevcut fiziki yapılarıyla olmuyorlar. buraya ciğersiz dediğimiz biraz da top tekniği olan bir adam lazım.

    ortasaha sağ içte iyi bir hamit altıntop olabilir. selçuk zaman zaman rotasyon olabilir. furkan, melo rotasyon olabilir. alper potuk tam burasının adamıydı. kaçırmayacaktık onu elimizden.

    ortasaha sol içte olcan adın oynamalıdır. selçuk, dzemaili falan zaman zaman rotasyon yaparlar buraya.

    ofansif ortasaha sneijder olmalı. serbest oyuncu olarak oynamalı. yedeği emre çolak olmalı. emre çolak, sneijder'in gözetimine verilmeli ve eğitimini tamamlattırmalı. hagi-emre b. gibi bir ikili çıkmalı buradan.

    forvetlerden bir tanesi elmander gibi hakan şükür gibi bir adam olmalı. presi en önde başlatmalı, gerekiyorsa ortasahaya kadar adam kovalamalı, defansı üzerine çekebilmeli. burası için mevcut kadroda en uygun adam umut bulut.

    diğer forvet kanat forvet olmalı. diğer forvetin boşalttığı alanlara dalmalı. yeri geldiğinde kanatlara destek olmalı. burak, pandev ve bruma bu pozisyona uygun isimler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın