• 10964
    bak şimdi, kısa, öz;

    şunu bunu oynayacaksın demenin anlamı yok. adnan polat dönemi gibiyiz şu an. sorun hocada sistemde başkanda şurada burada diyoruz. sorun mantalitede güzel kardeşim. sorun hepsinde.

    bizim en büyük sorunumuz ne olduğumuzu bilmememiz. büyük müyüz? evet büyüğüz. ama bunu sürekli kendimize söyleye söyleye ceketimizi assak kazanırız sanıyoruz. çabalamıyoruz. taraftarı da aynı, futbolcusu da.

    ne kadar küfrederseniz edin, fatih terim'in farkı odur biraz. futbolculara gereken özgüveni sağlar. ama bak, kritik bi kelime var; "gereken". fazlası değil. çöküş olursa sorumluluk alır, şu bunu yaptı bu bunu yapmadı demez, sorumluluk benim der.

    o yüzden çöküş durumunda futbolcunun özgüveni sarsılmaz. fatih terim'i övmüyorum şu an, sorunumuzu anlatıyorum.

    şu an durum şöyle, biz hayvan gibi takımız, beşiktaş fenerbahçe kim amnskm, hepsini ezer geçeriz diye çıkıyoruz yola. ders çıkarmıyoruz, çok çalışmamız lazım demiyoruz. biz galatasaray'ız, yapmamız lazım demiyoruz. biz galatasaray'ız, yaparız diyoruz. öyle olunca saldım çayıra mevlam kayıra oluyor işte. elin oğlu bulunca atıyor. öyle olunca da o sınırsız özgüvenimiz çat diye yerle bir oluyor. şu an takımda özgüvenini kaybetmemiş, sağlıklı düşünebilen üç oyuncu var yenileri saymazsak; muslera, melo, sneijder. onlar da tecrübeleriyle, büyük oyuncu olmalarıyla ayakta duruyor.

    önce kendimizi bilmemiz lazım. tarihe bir kupa daha kazandırmanın önemini ve zorluğunu bilmemiz lazım. çabalamamız lazım.

    ha sistem mi?

    onu da yazayım nasıl olmalı:

    ****************muslera****************

    hamit****chedjou************semih****tarık

    ***********selçuk******melo************

    olcan**************sneijder**********bruma

    *******************umut****************

    -şampiyonlar ligi'nde tarık-telles, selçuk-dzemaili, umut-pandev değişiklikleri olabilir.
    -hamit'in yorulduğu yerde tarık sağ beke geçip hakan-telles ikilisinden biri sol beke geçmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın