• 10919
    bu futbolcu grubu ile 4-3-3 oynamaz. 4-3-1-2 de oynamaz.

    bu dizilişlerde orta sahaya koyacağın 5 alternatifin var. melo - selçuk - dzemailli - yetka - emre. bu 5 adamdan hiçbiri takımı ileri taşıyabilecek futbolcular değil. emre çolak ileri oynamayı düşünen ama 10 metre top süremeyen adam. yani sen bu 5 adamdan 3'ünü aynı anda oynatınca haliyle hücum edemeyen bir takım oynatıyorsun.

    çok yüzeysel örnek veriyorum. senin orta sahanda, melo - oğuzhan - alper oynuyor olsa oynarsın mesela üçlü orta saha. bir çırpıda aklıma gelen sıradan adamlar bunlar he.

    peki senin sol bekinden, rakibin sol bekine kadar olan onlarce metrelik koridoru kaldırabilecek beklerin var mı? yabancı sınırı yüzünden telles'i yeteri kadar oynatamıyorsun. hadi sağ kanatta tarık çamdal var. yani bir kolun kırık.

    peki forvette koyduğun o 3 adam, kolay adam eksiltebilen, hareketli adamlar mı? sneijder ve burak bu konuda oldukça başarısız insanlar. elinde bunu yapabilecek, hızlı olarak sadece bruma var. kaldı ki 3'lü forvet gibi oynuyorsun ama aslında sadece 1 tane gerçek forvet ile çıkıyorsun sahaya.

    orta sahan fazla defansif olduğu için hücumda bu futbolculara destek olamıyorsun. o yüzden de inanılmaz yavaş oynuyoruz.

    ayrıca futbolcular çok başıboş. prandelli yumuşak yüzlü, hümanist bir abimiz. bu adamların net bir şekilde kulağını çekecek bir insana ihtiyaçları var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın