resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5725
    gemiyi ustalıkla idare eden kaptan.
    bana göre başkanlıktan ayrılırsa galatasaray kapkaranlık bir döneme girer. zaten üzerine oynanan oyunların temelinde bu var. ayrıca riva arazisini değerlendirmek istemesi ve kulübün üzerindeki borç kamburunu ortadan kaldırmak istemesi büyük cesaret. son 10 senedir bankalarda duran borç yükünü sürdürebilmek için çöpe attığımız faizlerle kaç riva arazisi alınırdı bilmiyorum. umarım istediği yetkileri alır başkan. ve umarım galatasaray kongresi bir kez olsun birlik olur.

    bu camia tekelinden çıkmasın diye aba altından her türlü pisliği yapan ali dürüstler falan görmek istemiyorum yönetimde. başbakan yalakası adamlar da görmek istemiyorum. bağımsız, kimseye eyvallahı olmayan, eğileceğine kırılana kadar mücadele etmeyi tercih eden yöneticiler istiyorum.

    ve içimden bir ses diyor ki, galatasaray mal varlığını değerlendirmek istiyor, galatasaray basketbol aş'yi kurmak istiyor. çünkü basket takımını balkan liginde, futbol takımını da alman ligi'nde oynatma gibi bir kozu elde etmek amacında. en azından bunun baskısıyla fenerbahçe'nin üstünlüğünü dengelemeyi arzuluyor. şu vakit bunu yaptığınızda ardarda kesilecek vergi cezaları, iptal edilen imlarlarla kulübü fena cezalandırırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın