resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 5703
    özhan canaydın, adnan polat dönemleri'nde yaşanan skandallarla ayaklar altına alınmış galatasaraylılık onurumuzu yerden kaldırıp, göklere çıkarmış başkandır. yardım için canlı yayında banka hesapları verildi, sadakalar istendi geçmişte klüp için, fenerbahçeliler dekontlara rus karı parası, kürtaj parası açıklamaları yazdırıyordu 1'er tl. yatırıp hesaplara, sonra yayınlıyorlardı internette bunları kahkahalarla, bu zamanları unutmayın?

    şampiyon kız basketbol takımımızın oyuncuları fenerbahçe tarafından bedavaya yağmalandı ödeme yapamadık diye, koskoca galatasaray arması küme düştü, hüngür hüngür ağladık. futbolcular para almadığı için antrenmana çıkmıyorlardı.

    özhan başkan, real madrid'in takım menajeriyle transfer pazarlığı yapmaya gittiğinde kapının önünde 2,5 saat bekletmişlerdi koskoca başkanı; böyle bir itibar kaybı dönemlerinden geldik bu günlere, siz düşünün gerisini.

    ünal aysal'ı eleştirin, hem de çatır çatır eleştirin ama yiğidi öldürürken hakkını da verin kardeşim. kaç ayrı cepheye karşı mücadele verdi başkanlığı boyunca, eleştirirken galatasaraylılık terbiyesi'nin sınırını aşıp bu cephelerin ekmeğine yağ sürmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın