• 10521
    ligin ikinci yarısında 17 maçta kalemizde 15 gol görmüşüz. bu 15 golün 4'ü kasımpaşa maçında. kaldı ki mancini çok eleştirildi sürekli defans kurgusunu değiştirdiği için. yani ben defans hattından memnunum. chedjou ve semih ikilisini beğeniyorum. ha 15 gol görmüşüz kalemizde ama gol atamamışız pek. bursa, eskişehir ve akhisar maçını saymıyorum gol sıkıntısı çekmişiz net bir şekilde. geçen sezonun nerdeyse tamamını kanatsız oynadık. bu sene de 2 kanat transferi yapıldı bir de sakatlanan bruma daha dinç bir şekilde geldi. drogba ayrıldı takımdan. 2. sezon performansı genel anlamda beğenilmedi.

    şimdi, bu sezona bakınca ben umut bulut'un takımın 2. forveti olabileceğini düşünmüyorum. yani sezonu böyle bitirmemeliyiz. eğer ki bir transfer yapacaksak bu forvet hattına olmalı. burak'la beraber iyi bir golcü bizi tartışmasız ligin favorisi yapar.

    ünal aysal açıklama yapmış. 2 transfer yapacağız son güne kadar bekleyeceğiz diye. forvete alacağımız isim joel campbell olacaksa son güne kadar beklemeye razıyım şahsen. ama alternatifimiz hugo almeida olacaksa orta saha veya stoper alalım daha iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın