resim
Selçuk Yula
Mevki:Santrfor
Doğum:08.11.1959
Ölüm:06.08.2013 (53)
Uyruk:Türkiye
  • 70
    ben yerlerinde olsam seyrantepe'yi aziz yıldırım, nihat özbağ, nihat özdemir, mithat yenigün ve serhat çeçe'nin ellerine bırakırım. toki bu yolu denerse eminim ki en kısa zamanda sonuca varır. (en çarpıcı örnek kadıköy'de) haa karşılık olarak ne istenir bilemem. pazarlıktan anlamam. reklamdan pay mı alınır, seyrantepe'nin adı fenertepe mi olur bilemem.

    bi bok sandıklarımızı unuttuk sanmasın kimse. en kıdemlilerinden, bir zamanlar bizim çanaktan beslenip, bizim yalaktan su içmişi bir şeyler kusmuş yine, yazı yazmak yerine. şu yazıya cevap veren adamı ben bi bok zannederim. ben cevap vermek yerine biraz küfür etmek istiyorum şu bokludere'nin bok taşıyıcısısına.
    sen önce kozyatağı'ndaki ganyan bayiine taktığın altılı paralarını öde ondan sonra akıl ver galatasaray'ın stadını yapacak olan müteahhitlere. sermayenin çalak yiyicisi, aziz yıldırırım abisine yalamalık yapmadan ekmek yiyemiyor anlaşılan. kaldırıma stad yapacak akıl bizimkilerde yok ne yapalım şimdi.
    en çarpıcı, çarpma örneği kadıköy'de doğrudur. bu kadar iş bitirici güruh bir araya 100 yılda bir gelir. ancak kim gelirse gelsin böylesi güruha iman edecek olanlar her zaman hazır ve nazırdır.
    böyleleri olmasa ne yapardık acaba? fenerbahçe nefretimizi nasıl üst düzeyde tutardık? sakın eksik olmayın fenerbahçe nefret ettiricileri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın