• 272
    bayrak meselesini çözemeyen yazarlara sahip oluşum. bir kısım bayrağa sıkı sıkıya tutunmuş, namus bilmiş; diğer kısım bez parçası demiş.

    bayrak bez parçasıysa, sen de et parçası değil misin? bu vatan da toprak parçası o zaman. bayrağa bez parçası diyen erkek, kusura bakarsa baksın ama kendisini güldüren erkekten de hoşlanır. bu mudur yani ataların size emaneti, çocuklarınıza torunlarınıza mirasınıza sahip çıkma bilinci?

    halı sahada "hadi beyler çanakkale geçilmezi oynuyoruz" derken için burkulmuyor mu? o adamlar sen discoda kop kop yapasın diye değil, o bayrağa sahip çıkasın diye can verdi. aynı şekilde haftaya gaziantep deplasmanı var derken, o gazi nereden geliyor biliyor musun?

    mesele bayrak filan değil kardeş, mesele senin emanete olan hiyanetin. kimsenin dinini, siyasi görüşünü sorgulamam burada ama konu bayraksa bir dakika, kan beynime sıçrar.

    mesela atatürk, önüne serilen yunan bayrağına niye basmadı? çünkü o bir milletin namusudur. ama sen atatürkten daha geniş görüyosun resmi, bayrak bir bez parçasıdır.

    mesele bir bez parçasına rengarenk yapılan baskılar değil kardeş, mesele o baskılar yapılmadan önce bir millet olarak nelere göğüs gerildiği. sen çalışıp aldığın 2010 model ford fiestan çizildiğinde için cız edip, bayrak indirildğinde içinde herhangi bir hareketlilik olmuyorsa, git sıradışı arkadaşlarınla ilk homeparty sırasında bu fikirlerini aç ve marji ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın