resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4998
    son dönemde artan mali baskılara karşı muhteşem bir borç yapılandırmasına gitmiş başkan.
    biliyorsunuz devletin vergi müfettişleri tepemizde. tüm kulüplerin yaptığı bir uygulama nedeniyle sadece galatasaray'a rekor bir vergi cezası kestiler. eh adam gazprom'la iş yapıyor. gazprom'a diyor ki kardeş gel sen galatasaray'a sponsor ol. hangi gazprom bu? schalke 04'ün sponsoru ve schaktar'ın sponsoru olan gazprom. merak ediyorum bu sponsorluk ortaklığı ne derecede olacak. şu ana kadar 2 markası var şirketin. ancak galatasaray'ı şirketin reklam yüzü olarak seçerlerse ki aslında çok da mantıklı bir tercih olur, takım görülmemiş hızla kalkınır. çıkan lucescu dedikodularının da bu sebeple içinin boş olmayabileceğini düşünmeye başladım. kim bilir belki de gazprom'un yeni shaktar'ı olmamıza çok az kalmıştır. tabi tüm bunları türk sporunun marka değerinin hızla düştüğü bir dönemde yapması da esas başarıdır. malumunuz ülker sponsorluklardan çekilme kararı falan aldı sırf bu yüzden.

    basket takımının başına iddialı bir koç getirir ve ona başarılı olabileceği bir bütçe verirsiniz.
    futbol takımınınkine de.
    gerisi teknik direktör ve futbolcuların becerisidir. başkanın yapabileceği adam seçmek ki o işi de profesyonellere devretmiş bir adam ünal aysal ve mali dengeleri ayarlamaktır.
    işte bu noktada gerçekten başkanımızın başarısı pek de görülmüyor. ancak kulübün her destek noktasından hızla ayağa kalktığı da bir gerçek. bir yöneticinin başarısı sezonluk sportif sonuçlarla değerlendirilmemeli diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın