• 253
    salon hınca hınç doluydu , taraftar bir takım üzerinde ne kadar etkilidir diyen bir kişiye bu maçtaki görüntüler izletilmeliydi . top fenerbahçe de iken adeta cehennemi yaşattık biz de iken de yeri göğü inlettik. tabii ki tasvip etmediğim birçok nokta da oldu mesela ordakiler herşeyden önce bir bayan ve bazı taraftarların fenerbahçeli birsel'e ve çoğu oyuncuya "kaşar" demeleri ya da " orospu" falan demeleri bu tip şeyler gerçekten yakışmıyor bize sonradan izlese eminim kendi de utanacak . mesela fb nin teknik kadrosundandı yanılmıyosam top sakallı bi şahıs var adını bilmiyorum ama ona da karısı üzerinden tonlarca küfür yağdı şu küfür işinde futbolda neyse ona alıştık artık da bayan baskette bari biraz bilinçli olsak keşke. yani hiç küfür etmeyen bi adam orda haklı olarak küfür etmek istemez ama uyarsa bile ortamın gazı ile haksız konuma düşerdi orda. öyle bi gözü dönmüşlük vardı bazı taraftarlarda. bu küfür olayı hariç mükemmeldi herşey maç önü, maç anı ve maç sonu birbirinden güzel görüntüler vardı . maça gelirsek bizim takımda en iyiler alba ve ışıl dı. özellikle alba'nın üçlükleri isabetliydi . maç zaten 3. periyotta koptu ve 4. periyot da işi tamamen rolantiye aldık ve rahat rahat şampiyon olduk.

    bir de mahmut uslu olayına değinelim mahmut uslu'nun oraya gelmesi veya gelmek istemesi zaten başlı başına bir hata bir tahrik unsuruydu zira geldiği zaman olacakları kendi de biliyodu, geldiğinde bir polis ordusuyla zar zor çıkabildi yukarıya ve taraftar hep bir ağızdan mahmut uslu'ya olacakları gösterdi . ilk yarı bitiminde de mahmut uslu çıkarken asıl olay patlak verdi onun yanındaki taraftarlar üstüne doğru yürüdü hatta o kısım çökme noktasına geldi zira mahmut uslu da bi daha gelemedi.

    sonuçta şampiyon olduk ve mükemmel bir gece yaşadık , sarayın sultanları hırsıyla , kendinden daha yüksek bütçeli fenerbahçe'yi 3 kulvarda da halt etmeyi başardı ve bizim yüzümüzü güldürdüler . helal olsun diyoruz inşallah hep böyle devam ederiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın