resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4967
    galatasaray'ın başında 3. yılı.

    kendisi ilk geldiğinde futbol takımımız dereceye girmemişti. geldiği ilk sene kulübün çehresi değişti, o karamsarlık içe kapalılık gitti. dikkat edin futbol takımı demiyorum. kulüp diyorum. aslında futbol takımı için yaptıkları bile tatmin etmesi lazım ama. futbol takımı da bu değişimden nasibini aldı. bir sezon önce culio isminde topçulara sevinirken, tuttu selçuk, melo, eboue, muslera, ujfalusi ve daha nice ismi kadromuza kattı. herkes bülent ünder'e bile razı iken. o bir dönem önce adnan polat ile masaya dahi oturmamış teknik direktör fatih terim'i getirdi. florya'yı sadece ona emanet etti. birinci seneyi şampiyonluk ve süper kupa ile bitirdi. ikinci senesinde transferde hız kesmedi, burak yılmaz, hamit altıntop gibi en üst seviylerdeki türk topçuları kadromuza kattı. takım iyi gidiyordu ama dünyaya istediği yankıyı uyandıramıyordu. 2 sene önce sneijder ismini ağzına alsan okkalı bir hass.. alacakken adam tuttu kulağından getirdi. bütün ülke sneijder nasıl galatasaray'a gelir nasıl olur diye kafa patlatırken iki gün içerisinde drogba ismiyle karşımıza çıktı, onu da tuttu kulağından getirdi florya'ya. daha önce yazdığım gibi, adam pablo pino ile coşarken, günümüzde balotelli mi yoksa ibrahimovic mi tartışmaları yapabiliyor. asıl konumuza dönelim, o sene de lige şampiyon oldu, şampiyonlar liginde çeyrek final oynadı, adından sıkça söz ettirdi, belki hakem hataları yüzünden real madrid'i eleyemedi. 3. senesine girdi, drogba ve sneijder'i kendi isteğiyle aldığı söylenen ünal aysal, savunmaya takviye yapmak istediği bilinen fatih terim'den transfer listesi istedi, fatih terim chedjou ile ilgilendiğini söyledi, ve transfer sezonunun yarısına gelinmeden chedjou kadroya girdi, o paranın yarısına daha iyileri alınabilirdi. aynı örneği birçok topçu için söyleyebiliriz. sezon çok iyi başladı fakat ünal aysal'ın acemiliği, fatih terim'in kaprisleri yüzünden işleri bitti. yolları ayrıldı. takım bu sene ligi 2. bitirecek, şampiyonlar ligine yine direk gidecek. 2 sene öncesinin çeyrek finalisti bu sefer ön elemede elendi fakat elendiği takım bu sene şampiyonlar liginde final oynayacak bir takım. ha bu arada ön elemelere kalmadan önce zaten şampiyonlar liginin yarı finali niteliğinde bir gruptan juventusu siktir ederek çıkmıştı. kamp yaptığımız yerleri, maç yaptığımız takımları anlatmaya gerek duymuyorum. netice galatasaray futbol takımı, şampiyonlar liginin gediklisi haline geldi, dünya'da daha da tanınır hale hatta çok büyük firmaların reklam almak için yarıştığı bir kulüp haline geldi. 3 senede futbol takımı için yarıştığı kuluvarlarda alamadığı tek kupa kaldı. onu da kendisi sayesinde görebiliriz diye düşünüyorum. (u: türkiye kupası'nı bu sene alacağız o yüzden alamadığı tek kupa şampiyonlar ligi kupasıdır.)

    ne yazık ki futbol şubesi dışında şubelerle çok ilgilenemiyorum o yüzden. büyük başkanın buradaki başarısının başlıcalarını yazacağım ama bilen bilir zaten.

    yıllardır şampiyonluk yüzü görememiş basketbol takımını şampiyon yaptı. bi sene öncesinin şampiyon takımının koç'unu ve şampiyon basketbolcularını aldı. bu sene final four'u zorladı.

    bayan basketbol takımı, küme düşerken alkış tutan aziz yıldırım, 2 sene sonra avrupanın en büyük kupasını kazanırken ağlattı. daha başka birşey yazmaya gerek bile duymuyorum.

    ve birçok branşta, dereceler, kupalar, birinclilikler, madalyalar.

    ben galatasaraylıyım diyenin tebrik etmesi gereken, fbjk, tff ile uğraşırken yalnız bırakmaması destek olması gereken şahsiyet.

    ya boşverin tebriği, desteği siz gölge etmeyin yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın