resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4811
    kulüp ne zaman biraz toparlanıp, kendine geldiği vakit hortlayan liseci zihniyetin dümen suyuna giderek kendi ipini çekti maalesef. yeni stada geçilmiş, kombineler, localar para gelmeye başlamış. üstüne iki sene şampiyon olup şampiyonlar ligi'ne katılmışsın, gelirlerin daha da artmış, kısacası yavaş yavaş işler yoluna girmeye başladı. tamamdır. beklemede olan bu örümcek kafalılar hemen harekete geçer ve klasik senaryo tekrarlanır.

    koskoca galatasaray spor kulübünü tek başına yöneteceğini zannetmesine hayret ediyorum, hadi işi garantiye alayım diye de candan erçetin'i yardımcısı yapmış olması filan. bi'dünya anlamsız iş. şahsi anlamda benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu kendisi. zira çok şeyi değiştireceğini bekliyordum ama olmadı. liseciler onu da yedi sayılır.

    üstüne bir de kulübün mali göstergelerinin kötüye gidiyor olması göz önüne alındığında bu saatten sonra öncelikle hatalarından gerekli dersleri çıkarıp, bu bozuk yapıyı kökten değiştirdikten sonra bütün kozlarını oynayıp, yani parayı masaya koyup restini çeker ve tarihe efsane başkan olarak geçebilir veya yol yakınken bırakır gider gibi geliyor bana ama bilemeyiz tabii. sonuçta biz taraftarız kafamız basmaz bu işlere, onlar seçilmiş özel kişiler, üstelik kulüpte onların çünkü hepsi galatasaray lisesi mezunu.

    edit : bu arada (bkz: ünal aysal/@gs)
App Store'dan indirin Google Play'den alın