• 9840
    kadrosu 2012-2013 sezonunu en az 10 puan fark ile bitirebilecek kalitede ve donanımdadır. ilk yarıya kadar rotasyon yapılamıyor eleştirileri vardı haklı olarak, devre arası operasyonuyla bu bahane de kalmadı. yapılması gereken tek şey kadroyu oynatabilmek lakin bu yapılamıyor.

    oyuncular kafa olarak ciddi sorunlu halde. selçuk inan sene başından beri o kadar kötü oynuyor ki ben bu duruma eminim selçuk'tan daha fazla dert ediyorumdur onu bu kadar seven biri olarak. ama bir allah'ın kulu da "yaf selçuk sen niye bu kadar kötü oynuyosun, gel bakayım hele bir kenara." demiyor.
    burak yılmaz'a kimse demiyor mu "kardeş sen kaçırınca iyi hoş da millet sana pas atmayınca niye el kol yapıp atarlanıyorsun? bu takım sana mı oynuyor?". forvet kaçırır eyvallah da kendine pas gelmeyince el kol yapma. haa eğer el kol yapılmaya başlanırsa 2 dakika sahada duramazsın.
    didier drogba'ya kimse demiyor mu "abicim niye bazı maçlarda etliye sütlüye karışmıyorsun?" drogba dediğin adam 3 kişinin içinden hava topu indirebilecek biriyken bazı maçlarda bomboşken kafa topunu indiremiyor. kafa olarak maçta olmamak tam olarak budur.
    eboue'nin geçen sezondan beri olan lakaytlığının hesabını niye sormuyor?
    takım neden melo, muslera, semih kadar mücadele etmiyor? onların alın terlerine neden diğer arkadaşları ihanet ediyor? hiç mi utanmıyorlar? bunun hesabı niye sorulmuyor?
    mancini'ye gelirsek. takımın şu halde olmasından net olarak en büyük sorumlu. abi sneijder solda olmuyor işte, ol-mu-yor. formsuz selçuk neden oynuyor? umut, burak kanatta olmuyor. takım mücadele etmiyor. takım maç seçiyor. oyuncular ego yarışına girmiş. biri sadece burak'a pas atar, diğeri soldan gelen bomboş adamı gördüğü halde şut çeker. takım 20 haftada nasıl hala oynayamıyor. 5 hafta oldu 10 oldu yazmadım, yeni hoca bir şeyler deniyor dedim. lakin 20 hafta oldu hoca. 20. bir hazırlık kampının 3 katı zaman geçirmişsin takımla hala mı oturtamadın bir taktik? hala mı sneijder solda oynuyor? hala mı formsuz selçuk oynuyor? hala mı deplasmanlarda kazanamıyorsun? hala mı drogba ego tatmini yapıyor? hala mı bomboş sneijder'e pas atılmıyor? hala mı muslera'nın emeği, melo'nun, semih'in emeğini hiç ediyorlar? hala mı hoca? ayıptır ya. vallahi ayıptır ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın