• 9823
    her sezon şampiyon olmak zorunda değildir. şampiyon olamadığı sezonun yönetimi de istifa etmek zorunda değildir. takımın mevcut kadrosuna, ekonomik durumuna, avrupa kupalarında ne yaptığına, gelecek sezon şampiyonlar ligine katılıp katılamayacağına, türkiye kupasındaki başarısına bakılarak ve daha bir çok farklı açıdan değerlendirilerek yönetimin devam edip etmeyeceğine karar verilmeli.

    bence bu takım şu an * gayet iyi bir konumdadır. peki bu formsuzluğun nedeni nedir? sezon başı kampında yeteri kadar verimli çalışılmaması yüzünden mi? bazı oyuncuların başarı açısından doygunluğa ulaşması yüzünden mi? sakatlıklar şanssızlıklar mı? yabancı oyuncu sayısı sınırlaması mı? 8 puanlık farkın sebebi fenerbahçe'nin ekstra * puanlar kazanması mı? sadece lige odaklanmış olması mı? hakemler tarafından kollanmış olması mı? bence 2013-2014 sezonu şampiyonluğumuzun mucizelere kalmasında tüm bu etkenlerin rolü var.

    roberto mancini kaynaklı bir sorun varsa ve oynattığı futbol gelecek sezon * asla ümit vaadetmiyorsa sezon sonu zaten yollar ayrılır. ünal aysal gereğini yapar. inanıyorum, güveniyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın