• 189
    mesela şu işi ekim ayında toplanıp; takımın eksik yönlerini eldeki yerli yabancı durumuna göre tespit edip yine alınabilecek yerli yabancı oyuncuları tespit edip çalışmalara başlasak.
    bu oyuncuların takımları, menajerleri, kendileri ile taa o zaman lardan temasa geçsek; kasım aralık ayında artık işi bitirip imzaları attırsak ve ocak ayında da yeni alınacakları takıma yetiştirsek.
    aynı şekilde amrabat ve danny'nin 1 yıldır bu takımın oyuncusu olduğunu herkes biliyor olmasına ve eldeki bu saçma sapan yabancı kuralı neticesinde bu yıl zaten hiç oynamayacak olmalarından dolayı (nitekim oynayamadılar) ve oynadıklarında takımın amına koymak ve taraftarı zıvanadan çıkartmaktan başka bir boka yaramadıkları belli olduğuna göre neden bu adamların gönderilme işi kasım aralık aylarında bitmemiş oluyor.
    ne skime bu adamlar antalya kampında yer alıyorlar, hazırlık maçlarında oynuyorlar. onların kullandıkları dakikayı mesela 2 tane genç oyuncumuza versek ne kaybederiz. veya bu andavalların yerine türkiye kupasında 2-3 tane alt yapıdan genç çocuğu oynatsak ne kaybederiz.

    benim bu transfer işine yıllardır kafam basmıyor. ya biz bu işi bilmediğimiz için kendi kendimizi yiyoruz ya da bu işte bir salaklık var. illaki ocak ayının veya ağustos ayının gelmesi şart mı arkadar transferi bitirmek için.

    tarım çamdal, veysel vs... bu çocumkların 6 ayı kaldıysa ocak'da attırırsın imzayı seneye de alırsın takıma. neden kulüpleri ile papaz oluyorsun ki şimdi. 10 yıldır sağ bekte sabriye sabretmişiz veya sol bekte hakan baltaya 4 ay daha sabrederiz nedir yani?

    beni bu plansızlık programsızlık iş bilmezlik hesapsızlık çıldırtacak. böyle yöneticilik olmaz olsun. eğer seneye lanet olası kural kesin kes 5+0+3 olacaksa o da ekim kasım ayında belli olsun arkadaş. ona göre devre arası ve sezon sonunu planla. en azından bunun netleşmesi için çaba sarfet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın