• 3621
    arasıda bi kitle varki akıl almıyor artık. fatih terim'e karşı yazılan herşeyi saldırı kabul ediyor ve garip bir savunmaya girişiyor. adam oraya galatasaray'ın çıkarlarını doğrudan etkileyen bir konu hakkında serzenişte bulunuyor, bu kitleye mensup zat "fatih terim'e saldırılıyor, zaten kovuldu adamcağız 7 yıllık kontrat imzalattılar zorla adamcağıza bir de bunlar yükleniyor" diye savunmaya geçiyor. bununla da kalmayıp kendisini eleştirenlere de taraftar değil, hatta abartıp haddi aşıp adam değil diyebiliyor.

    bu güruha mensup arkadaşlar sezon sonu 4. yıldızı takar iken "mancini mancini" yaşasın ünal başkan diye en önden koşacaklar, yaşayacağız hep bunları. kendi adıma rahat konuşabilirim ki fatih terim'de, mancini'de, ünal aysal'da gerektiğinde eleştirileri alıyor. galatasaray aleyhine yapılan her hareketi eleştiriyorum. kimseyi putlaştırmadım, ünal aysal giderse yenisi gelir, fatih terim giderse mancini gelir, biri gider diğeri gelir. bizim için en azından benim için aslolan galatasaray'dır.

    ve bu güruh içinde ünal aysal mağdur olsun diye, mancini mağdur olsun diye, bu sene galatasaray şampiyon olmasın diyen, bunu isteyen insanlar var. bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın