aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2909
    yeter artık demek istediğim grup...

    bir taraftar grubu basketbol maçlarına sürekli gidip basketbolun nasıl bir oyun olduğunu az çok öğrenemez mi? yok arkadaş yok sizde gram beyin yok. maçın başlamasına yakın yaptıkları saçmalıkları hadi bir kenara bırakalım.bütün maç boyunca takım hırslı ve istekli bir şekilde savaşıyor ve maccabi gibi sağlam bir ekibe karşı başa baş mücadele ederken sizin oyunculara yaptığınız en ufak tabirle saygısızlıktır. oyuncuların son 2-3 dakika nasıl etkilendiğini ve maçı bıraktığını farketmişsinizdir. niye peki? oyuncuların kafasına bile işlenmiş artık 2-3 dakika kala fark olduğunda 'kaybettik' psikolojisi. bunu o oyunculara empoze eden sizsiniz.

    beyinsizsiniz dedim ya hakikaten öylesiniz. basketbolun her saniye değişebilen bir oyun olduğunu onca maça gidip bir arpa boyu yol ilerleyemeyerek gösterdiniz. öğrenemediniz şu oyunu.

    stadlarda gencecik vatan evlatları polisin saldırısında yitip giderken ve taraftar bunu dile getirince ıslıkladınız, bu ülke soyup soğana çevrilirken, bakan çocukları milyon dolarları ayakkabı kutularında servis ederken, alnının teriyle çalışan, ekmek parası için sabahtan akşama kadar çalışan insanların hakkı, yetimin hakkı hortumlanırken taraftar buna tepki koyunca başbakanınızı kollayan ve bu alenen yapılanlara göz yumanlar da sizlerdiniz. siz beş para etmezsiniz neden biliyor musunuz? çünkü sizin birduruşunuz, asaletiniz yok, gerçek galatasaray taraftarının bir duruşu, bir asaleti olur. hep güçlünün yanında olma çabası içindesiniz aynı zamanda küheylanlıkta da sınır tanımazsınız. gidersiniz stadlarda aldığınız beleş biletleri görmezden gelip sanki stadın tapusu sizin üzerineymişcesine parasıyla bilet alıp girenlerin izleme hakkını gasp edersiniz ve bir de o insanlarla kavga eder hastanelik edersiniz.

    ben sizin gibi bir taraftar grubuna sahip olduğumuz için utanıyorum. gerçek bir şey itiraf edersem sizsiz tribünler çok daha güzeldi. basketbol için demiyorum bütün spor dalları olarak bakıyorum bu fotoğrafa. bir leeds united maçı gözümün önüne geliyor sonra birden ilk devresine 2-0 geride girdiğimiz real madrid maçı geliyor gözümün önüne.sahi siz olsaydınız o maçın ikinci yarısında başlardınız ölüm varmış korku varmış denen besteye.maç artık o noktadan sonra 5 mi olurdu 6 mı olurdu kim bilir. siz olmadan galatasaray taraftarı daha coşkuluydu belki fazla beste yoktu ama takımını son saniyeye kadar destekleyen bir taraftardı ama doğru ya size göre istanbul semalarında görünen ilk taraftar grubu sizlersiniz. galatasaray taraftarı sizden sonra oluştu. yemişim sizin gibi taraftarı, olmaz olsun sizin gibi taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın