• 3590
    her golden sonra kameralara yansıyan ve tribünün en önünde duran hafif genç yaşta biri var, ya allah günah yazmasın gerçekten çok iticisin be kardeşim, senin ben tipini seveyim:(

    http://www.startv.com.tr/...aya-turu-getiren-gol

    hadi güzel gol linki vereyim de tepkileri en aza indireyim. golden sonra ekrana gelen ikinci taraftar grubunda atkıyı öpen montlu vatandaş, sonra düşecek gibi oluyor hatta sağında solunda bulunanlara tutunuyor.

    kameranın ya da bu vatandaşın yerini değiştirme şansımız var mı acaba? ya başka tarafı çeksin ya da bu kardeşimize daha güzel bir yer verelim kendisine otursun izlesin maçını ama ben her golden sonra kendisini ve abuk subuk davranışlarını görmekten gerçekten bıktım.

    bıkamaz mıyım amk lan allah allah ya bak gece gece kızdırmayın adamı! sürekli aynı uyuz herifi görmek sinirimi bozuyor yani ne var, mecbur muyum? çok dikkat çekiyor, bilerek de yapıyor esteban'ın oğlu, kameraman ile paslaşmışlar sürekli bunu çekiyor golden sonra. işi inada bindirip adına başlık açacağım, adresini bulup gazozuna ilaç atacağım ama şimdilik işi barışçıl bir şekilde çözümlemek için ilgili makamları göreve çağırıyor, kendisine de sarı kart gösteriyorum.

    hiç olmadı çaktırmadan stada sızıp usulca arkasına yanaşarak bir gol anındaki keşmekeşten yararlanırım ve kafasına kalası indirip tüyerim:(

    kim ulan bu derin devlet mi? mit mi? ergenekon mu? cemaat mi? big brother mi? bakın arkadaşlar ben çok gol izlerim, yani golleri çok izlerim, o yüzden golden çok bu kardeşimizin siması kalıyor aklımda ve bu durum akıl sağlığım için pek de iyi bir durum değil.

    özellikle de sana sesleniyorum lig tv kameramanı; gerçekten hiç sempatik değil, çekme.

    http://inciswf.com/sadasfasds.swf

    yıllar önce değindim bunlara ama elbette değişen bir şey yok, illa golden futbolcu yerine sonra çuval, hörgüç, divan veya turşu izleyeceğiz... illa!

    (bkz: #492841)

    yıllar sonra gelen edit: bakın mesela 17 nisan 2010 manisaspor galatasaray maçındaki esneyen adam veya 28 kasım 2010 galatasaray beşiktaş maçında lazer tutan sırıtkan lavuk ne güzel bir kere gözüktüler efsane oldular, hala şöyle şapkayı önümüze bir koyup düşününce kendilerini şak diye hatırlıyoruz ama aynı insanı sürekli göre göre yüz eskiyor artık, hatta siz türkler nasıl diyor: "kabak tadı verdi" o yüzden yıllar sonra bu veledi hatırlamayacağım çünkü bilinçaltım çoktan zihnimin derinliklerine itmiş olacak:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın