• 3519
    terim ile ilgili yazdıkları her olumsuz entrynin içinde mutlak bir siyaset alıntısı yapmakta olan taraftar.

    terim'i galatasaray'a kattıklarından ve galatasaray'a dair yaptığı yanlışlardan ötürü eleştiren kişi sayısı o kadar az ki. saha içi eleştiriler de zoraki elbette çünkü eleştirecek bir şey yok ortada, onlar da biliyor.

    terim gideli kaç ay geçmiş hala karalama, hala uğraşma. bunda iyi niyet aranamaz. topluluğu çarpıtılmış doğruya inandırma çabasıdır bunun adı.

    hatta bir arkadaş 'genelde muhafakarlar koruyor terim'i' tarzı bir entry düzmüştü buraya.

    bakın olay şu aslında. terim bu arkadaşlarımıza göre tff'ye gitmedi, tüpçünün elemanı da olmadı. bunlar yüzünden kızılmıyor temelde. kızılsa bile bu kadar uzun bir kinlenme süreci yaşamazdık. mesele onlara göre terim'in erdoğan'ın yani bir nevi hükümetin yanında saf tutması. olayın özü bu. onu anlamalıyız önce. yoksa isteyen bu oluşan durumu eleştirir. ama kullanılan dil %100 siyasi özellikle bazı arkadaşlarımızda.

    ulan bir halta da siyaseti katmayın be. terim şu an sizin kafanızda işinize gelmeyen, tavsip etmediğiniz bir siyasi çizgide duruyormuş gibi göründüğü için her yeni güne ona yeni bir entry döşeyerek başlama alışkanlığınızdan kurtulun. lütfen. zarar veriyorsunuz ummadığınız kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın