• 3518
    kimi taraftar iyi ya da kötü günde tribünleri doldurup takım ve yönetimin arkasında durması gerektiğini düşünür,kimi taraftar da kötü günlerde bunun sorumlusunu protesto etmek için galatasaraylılığını değil de destekçiliğini askıya alır,ta ki bu şahıslar kulüpten uzaklaşıncaya dek.
    ben 2-3 hafta önce 2. gruba dahil olmaya karar verdim.bir süre maçlarımızı izlemeyecek,sinerjimden(dualarımdan) mahrum bırakacaktım.hatta bu süre zarfında gazete ve tv haberlerinden bile uzak duracaktım.ama yapamadım.özellikle maç günü gelince 'en kötü günde bile galatasaray ulan' moduna girip maça koştum.sonuç yine hüsran oldu.yine hangi sporu yaptığı belli olmayan 11 hatta 22 hatta 23 adamın takılmasını seyrettik.
    olsun be cimbomun.bu amına koduumun hayatında kimlere ne tavizler veriyoruz.varsın sen sık canımızı.sen bana yamuk yap ben sana trip atayım.sonra şampiyonlar liginde bir maça çık,özür dilercesine oyna.anında affedeyim.

    bu fatih terimden de ünal aysaldan da drogbadan da manciniden de çok ötede bir dava.çok maaşlı gelir gider,biz karşılıksız emek verenler buralardayiz ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın