• 8791
    bence bizim sorunumuz yabancılar değil yerliler, gerek onlara ayak uyduramamaları gerekse alternatif olamamaları yüzünden kısır bir takım olarak kalıyoruz.
    eray işcan, semih kaya, gökhan zan, ceyhun gülselam, hamit altıntop, selçuk inan, burak yılmaz ve umut bulut hariç takımdaki tüm yerlileri aşamalı olarak takımdan göndermesi gereken takım. eray mevkisine göre çok genç olduğu için direkt göndermek olmaz bence, ama zaten müzmin yedek şimdilik. hamit altıntop da zaten sakat futbol hayatının ne olacağı belli değil ama yine de hamit, hamittir. listeye bir de engin baytar'ı ekleyebiliriz belki ama ona da 1-2 ay süre verilebilmeli kendine gelmesi için.

    sahada ve kulübede en az 12 yerli olması gerekiyor malum kural gereği. güncel listemizde * 8 tane yerli var. 4 tane daha en az lig ortalamasında ve mümkünse genç yerliye ihtiyacımız var. bu konuda artık paraya kıyıp kim gerekiyorsa, kimi istiyorsak almalıyız. misal son transfer döneminde alper potuk'a fener ederinden çok üstünde para verip almıştı, tamam fahiş bi fiyattı ama şu anda orta sahaya selçuk'a alternatif veya partner bir oyuncumuz yok emre çolak'la engin form bulsun diye bekliyoruz çektiğimiz stres parayla ölçülmez, kaybettiğimiz saçma maçlar da cabası. o yüzden artık bu 3 liralık adama 5 lira vermeyiz geyiğini biraz bırakmak lazım, düzeni değiştirmek böyle olmaz.
    zaten önceliğimiz de belli, savunmada da hücumda da ligi götürebilecek en az 2-3 yerli kanat oyuncusu lazım ve anadolu'da da bu konuda gelecek vaat eden isimler olduğunu biliyoruz. diğer yerlileri ve göndereceğimiz yabancıları da takasta kullanarak istediklerimizi almayı bilmeliyiz 2013-2014 ara transfer döneminde. yoksa bu sene lig bile bize ızdırap olacak.

    eyyorlamam bu kadar.

    not: alper potuk ismi örnek olarak verildi o transfer özelinde değil, alınmadı falan diye laf atılmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın