• 8783
    özellikle savunmada lider oyuncu eksikliği hisseden takım. yedek kalecisi de yok ayrıca. altyapıdan futbolcu çıkarma konusundaysa yıllardır kendimizi kandırdığımızın aksine gayet başarısızız. çıkanlar sabri, emre, aydın, eray... hâlimiz bu.

    çedu'nun yerine lider karakterli, kaybetmeyi kabullenmeyen bir adam gerekiyor. ayrıca bir de sağlam yerli defans oyuncusu, ama bu nereden bulunur bilemiyorum. bir de yerli kanat oyuncusuna ihtiyacımız var ki bunu da nereden bulacağımızı bilemiyorum. hakan balta sakatlık sorunu yaşamazsa sol bek için yeterli bence sezon sonuna kadar. ama alamanya'yı iyi taramak gerek. en azından pozisyon bilgisi iyi olan birilerini bulmak gerek. galatasaray'ın kadrosu çok değerli, ama kadro mühendisliği berbat. üç yıldır takıma doğru düzgün bir kanat oyuncusu alınmaz mı?

    ya da yerli oyuncular niye bu kadar yetersiz? "fatih tarim, fatih terim, imparatore :(" diye ağlamanın mantığı yok. zira terim gittiğinde de takımımız şampiyonlar ligi'nde 6 yemiş, ligde de beraberlik üzerine beraberlik alıyorduk. 13. falandık gittiğinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın