• 8779
    son zamanlarda kötü performansıyla her taraftarına açık öğretim fakültesi kadro mühendisliği bölümü okutan takımımız. planlamasıyla ilgili şahsi düşüncelerim.

    --- devre arasında ayrılması gerekenler
    dany: yaptığı hataları tek tek saymayacağım isteyen 6-1 ve 4-1 yenildiğimiz real madrid maçlarını izlesin sırf o oyunla bile bir daha ilk 18'e giremez.
    riera: yüksek maliyet az fayda, yaşı ilerlemiş ve yabancı kontenjanında. iyi olsa bile ilk 11'e sol bekimizdir diye yazmakta zorlanıyoruz.
    amrabat: beklentileri geçtim vasatı bile karşılayamayan, yabancı kontenjanı işgal eden takımda eli yüzü düzgün bir açık yok ama bu yoklukta bile çıkıp formayı alamıyor.
    hamit: yüksek maliyet az fayda, yaşı ilerlemiş sakatlıklarla boğuşuyor. uzun süren sakatlığını hala atlamadı ve form tutsa bile tekrardan sakatlanabilir.

    --- devre arası kesin transfer yapılması gereken mevkiler (doğrudan ilk 11'e yazabilecek oyuncu) bunlara ek olarak rotasyonda kullanılacak oyuncular
    sol bek: yerlilerde adam akıllı bir oyuncu yok. yabancı olarak geldiğinde formayı direk verebileceğimiz kolarov tarzı bi oyuncu lazım.
    stoper: kesinlikle yerlilerden bir oyuncu. ömer toprak, aykut demir, serdar aziz vs.
    orta saha: kesinlikle kaliteli yerli. nuri şahin, hakan çalhanoğlu gibi birisi dünya'nın altını üstüne getirip bulsunlar. emre can'ı elimizden kaçırmayacaktık.
    açık oyuncusu: valla bana göre hem yerli ** hem de yabancı mesela shinji kagawa manchester united'da hiçbir şey yapmıyor yedek bekliyor kiralık gelse satın alma opsiyonuyla bize level atlatır. japonya dünya kupasına katılacak manuda boş boş oturacağına bizde form tutar çok kolay şekilde ikna edilir bence. top taşıyan, seri oynayan, rakip savunmayı bozabilecek oyuncu. bakın örnek olsun diye almanların elindekileri sayıyorum; draxler, reus, götze, schürrle, marko marin, podolski, müller.*

    devre arasından sonra
    --------------------- muslera -----------------------
    -- eboue -----semih ------ transfer * --- transfer *
    -----------------selçuk-----melo------------------
    ---- transfer * ------- sneijder --------- bruma--
    ------------------- burak ---------------------

    drogba, umut, gökhan zan, chedjou, orta saha transferi, engin, sabri, hakan rotasyonuyla tempomuzu yakalarsak ancak gidişi tersine çevirebiliriz yoksa işler çok daha kötüye gidecek.

    --- sezon sonunda ayrılması gerekenler
    chedjou: belki iyi ama semih'le uyum sağlayamadılar hala piyasası yabancı kuralı diye bir nane varken elimizden çıkarıp başkalarına yönelelim.
    eboue: disiplinsiz, laubali hareketleri olmasa ideal oyuncu ancak istikrarsız maalesef.
    drogba: gerçek bir lider ancak yüksek maliyetli, kibirli. 36 yaşına gelmiş hala penaltı, frikik kullanmak için çocuksu galatasaray'ı çiftlik olarak gören hareketler yapıyor.
    aydın: istikrarsız vurdumduymaz, anadolu takımlarındaki kanat oyuncularına ağzımız sulanırken bizim kendi çocuğumuz takımda kanat rekabeti yokken bile forma giyemiyor ama erkan zengini almaya kalksak milyon eurolar bayılıcaz.
    yekta: galatasaray'ın hedeflerinin oyuncusu değil
    yiğit gökoğlan: hedefimizin oyuncusu değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın