aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2850
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/spor/105443.aspx

    adları geçen linkteki habere inanmak için ciddi anlamda saf olmak gerekir. ben dahil belki de sözlük yazarlarının %70 i ultraslan'ı sevmiyordur, bazılarımız nefret derecesinde sevmiyordur falan da, yahu nasıl inandın "taraftar antrenman bastı, futbolcuları azarladı" ayarındaki habere? bir de habere referans verilmiş, içlerinde gazete diyebileceğimiz bir tane haber sitesi var, o da haberi şöyle geçmiş;

    --- alıntı ---

    galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımın yaptığı antrenmana gelerek, futbolcular ve teknik heyetle görüştü.

    sarı-kırmızılı takımın florya metin oktay tesisleri'nde gerçekleştirdiği çalışmasını bir grup taraftar ziyaret etti. florya'da toplanan taraftarlar, daha sonra antrenman saatinde tesislere geldi. tesislerin arka kapısından içeri alınan grup, antrenman yapmakta olan oyuncular ve teknik heyetle buluştu.

    tesislerden çıkışta aa muhabirine açıklama yapan taraftarlar, takımın son dönemdeki kötü oyunu nedeniyle ziyarette bulunduklarını kaydettiler. taraftarlar, futbolcuların yanlarına gelerek, etraflarına toplandıklarını, kendilerinin de sergilenen oyundan dolayı uyarılarda bulunduklarını dile getirdiler. görüşmede yer alan ultraslan taraftar grubunun başkanı veysel giley ise oyunculara destek ve moral verdik. onlara olan güvenimizi dile getirdik şeklinde görüş belirtti. kısa bir süre tesislerde kalan taraftarlar, daha sonra sessizce ayrıldılar.

    --- alıntı ---

    bak ne diyor, futbolcularla "buluştu". hani nerede ultimatom, sahaya dalmak, muhtıra vermek falan?

    ultraslan yapılması gerekeni yapmıştır, helal olsun diyorum. içimden geçenleri, duygularımı futbolculara aktarmış, güvendiğimizi belirtmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın