resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4003
    öncelikle; (bkz: ünal aysal/@gs)

    kendisi başkan olduğundan beri hep destekledim çünkü kulübü bir noktadan alıp daha yüksek bir noktaya taşıyacağını düşünüyordum. zira iş hayatındaki başarıları ile bu vizyona sahip bir insan olduğu tartışılmazdı ve bu deneyimlerini kulübe de yansıtarak çok başarılı ve "klas" bir başkan olacağına inanıyordum, hala da inancım var ama ne yazık ki yavaş yavaş kendisi türk futbolunun genel seviyesine doğru inmeye başladı gibi. zira maç öncesi vermiş olduğu şu fotoğraf beni hem üzdü, hem de şaşırttı hem de ciddi derecede rahatsız etti. https://gss.gs/btK.png

    galatasaray başkanları soyunma odasına inmez mi? elbette inerler ama kazanılan zaferlerden sonra hocayı ve takımı tebrik etmek için. ancak bu bile çok sık yaşanılan bi'şey durum değildir genelde. başkanların direk takıma müdahalesi galatasaray'ın geleneklerinde yoktur. en azından bunu yapanlar hoş karşılanmaz ki doğrusu da budur. koskoca galatasaray spor kulübü başkanı, teknik direktör gibi, futbol şube sorumlusu gibi takıma motivasyon konuşması yapmamalı.

    kendisi bu tip şeyler yapacak biri değil, ancak gerek türkiye'yi gerekse de türk futbolunu iyi tanımaması sebebiyle ve en önemlisi bu durumda kendisine yardımcı olması gereken "danışman" vs. konumunda ve liseci kafasındaki insanların kendi çıkarları için başkanı yanlış yönlendirmesi ile bu üzücü durumlarla karşılaşıyoruz gibi geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın