• 8251
    17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı nda ilk yarım saat çok iyi top oynamış olan, şimdiyse leş kargaları tarafından avlanmak isteyen takımım.

    şunu herkes biliyor ki dün (bkz: 17 eylül 2013 galatasaray real madrid maçı) galatasaray ilk 30dk çok güzel top oynadı. 4 gol pozisyonumuz var. top hep bizdeydi. çok iyi pas yaptık, organize olduk, real'in 3 pas yapmasının önüne geçtik. tribünler müthişti. herşey yolundaydı. ancak hatalı yenen gol ve drogba'nın sakatlanıp çıkmasının iki çok önemli kırılma anı olduğunu düşünüyorum. ardından takım huzursuz oldu ve erken gelen 2. golle de beraber demoralize olup oyun kosantrasyonundan kopmalar yaşandı. real'e, barça'ya, munih'e karşı konsantrasyonu yitirirsen sana 4 de 5 de 6 da atarlar.. bu belli.. anadolu takımıyla oynamıyosun.. adamların ilk 11'indeki tek bir oyuncu, senin tüm takımının maliyetine bedel neredeyse..

    lafım fatih hocayı ve oyuncuları -eboue dahil- yerin dibine sokanlara: bi siktirin gidin !!!! fatih hocayı istifaya davet eden var ya.. siz kafayı mı yediniz lan.. hoca istifa ederse takımdaki kaosu düşünebiliyor musunuz? dağılır gideriz lan!! hangi kafadasınız siz..

    dün burak elinden geleni yaptı. goller kaçırdı. zorladı. neden çıkarken kendinize sövdürecek moda sokuyosunuz adamı? bu mu kucaklayıcı taraftarlığınız? adam geçen sene bizi ligde de cl'de de ipten aldı, 30 küsur gol attı 30 lan 30 !! hakan şükür'den beri kimde gördünüz bu kadar golü bir sezonda?

    dün takımın neden bu hale geldiği bellidir. bu arena çok çetin bir arenadır. bakın barça geçen sene münih karşısıda ne hallere düştü. barça'nın 4 gol yemesi, bizim 6 gol yememizden farklı değildir. barça hala barça'dır, bu durum tek maçlık demoralizasyonların sonucudur, gs'de hala gs'dir.. potansiyeli finale çıkabilecek düzeydedir; kırılma anları bizim lehimize, elimize geçmiş olan şansları değerlendirdiğimizde olacağı şekilde olmuş olsaydı, dün galibiyet çıkmış olacaktı.

    abartmayın amk!! takıma sahip çıkın!! hocaya sahip çıkın, yoksa da siktirip gidin! bu takım yerin dibine sokulmayı hak etmiyor, sizin gibi taraftarı hak etmediği gibi!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın