• 8203
    2012/2013 sezonundan beri iyi oynamayan sadece mücadele eden takımdır. bu sene kadronun mücadele gücü de azalmaya başladı. yapılmayan genç yerli takviyeleri bu sene ve önümüzdeki senelerde başımıza iş açacak. ab statüsü olayına çok takıldık ve takımı güçlendirmedik. beşiktaş'ın kadrosu genç ve yerli isimlerden oluşuyor. ab statüsü de gelirse o kadroya yapılacak bir kaç üst düzey isimle adamlar iyi yerlere gelebilirler.
    bizim verimli genç oyuncumuz semih dılında bulunmuyor. emre çolaktan ümidi geçen sezon kestim. aydın zaten yaşı itibariyle genç semih denilen çağda. ondan ümidi keseli 5 sene oldu ama hala takımda ekmek yiyor.
    bu takıma ab statüsü yasalaştıktan sonra sadece yabancı isimler alınacak gibi duruyor. bu yerli transferi yapmama konusunda başka açıklama yok. bu sene kaybedilse bile seneye hükümetin yapmış olduğu çalışma sonuçlanacak ve tff yabancı konusunda farklı karar almak zorunda kalacak. tff bu kararı da anlamsız kılacak bir çalışma yapacaktır.
    şampiyonlar ligi ülkemiz takımları için şampiyonluk dışında elde edilmesi imkansız olan bir arena. bu sene lige kötü başladık. beşiktaş maçını kaybedip 9 puan geriye düşersek artık hedef lig 3.lüğü olur. kimse hayal kurmasın. kötü başlayıp o kadar gerilerden ligi toplamak kolay değil. rakiplerin avrupa kupasında yer almadığı bir sezon bu mucize gerçekleşmez gibi duruyor.
    fener avrupa sahnesinde seneye de yok. o yüzden bizim için ligde onların sıralamada yeri önemli değil. ancak beşiktaşa geçilirsek şampiyonlar ligi için en iyi ihtimalle 2 ön eleme oynamamız gerekecek ve platinin yaptığı değişiklikten sonra 2 ön eleme geçen türk takımı da yok.
    artık ağustos hayallerinden uyanmamız gerekiyor. şampiyonlar liginde bir yerlere gelmek için real madrid ve ligde kötü gidişe dur demek için beşiktaş maçları bir şans. bu şansları kullanamazsak 2015/2016 sezonuna kadar şampiyonlar ligi bize hayal olur.
    transfer döneminin bu kadar kısır geçmesi nedeniyle hem yönetimin hem de fatih terim'in arasının bozuk olduğunu düşünüyorum.şampiyonlar liginde var olmak ve grupları geçmek isteyen bir takım paraya kıyıp transfer yapmalıydı. ancak yapılan olağanüstü kongre ile gelen yeni yönetim nedense bu işlere girişmedi. terim'e sıkıntı olsun diye bruma isimli yabancı oyuncuya çok para verilerek kontenjan nedeniyle sıkıntı yaratan 2. amrabat olayına imza atıldı. bu oyuncu da oynamazsa fatih terim amrabat ve bruma yüzünden çok sıkıntıya düşecek. o kadar para ver trübünde oturt. ben artık başkan ünal aysal ve yeni yönetimine güvenmiyorum. gelen başarılar sanırım camianın asillerini rahatsız ediyor ve terim bir şekilde bertaraf edilmek isteniyor. milli takım hocalığı gibi garipliklere izin veriliyor ve taraftarın fatih terim ile arasının açılması isteniyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın