• 8191
    son iki sezonda aynı yönetim, aynı hoca ve büyük oranda aynı kadro ile şampiyon olmuş, yine aynı yönetim, hoca ve daha da güçlenen bir kadro ile yeni sezona başlamış takımdır. arada şampiyonlar ligi çeyrek finali ve bir kaç kupa da kazanmıştır.

    ligdeki en yakın rakibi son birkaç yıldır şike başta olmak üzere bir dünya sorunla boğuşuyor. diğer önemli rakibi ise fedaydı vedaydı derken toplama bi takımla hayal peşinde.

    baktığımız zaman özellikle yabancı futbolcu kalitesi olarak rakiplerinden bir kaç gömlek üstün bir kadroya sahip olan bu takımın, mantıken artık oturmuş sistemi ve kadrosuyla, ligde gelene geçene 3-4 atmasını bekliyor insan.

    ama ilk 4 hafta sonunda bakıyoruz, sanki hoca yeni, futbolcular yeni, sanki stad bile yeni. 4 maçta toplam 4 tane organize hücum yok. ver drogba' ya, o bişeyler yapsın. ya da at burak yılmaz' a uzun top, belki kontrol eder de gol atar.

    hatalı transferler, sikimsonik yabancı kuralı, fatih terim' in milli takım muhabbeti, futbolcu ıslıklayıp taksim direnişi yapan taraftar, vs.. bi dünya boktan mesele var evet. ama insan yine de geçen iki sezonun ardından ister istemez beklentiyi büyütüyor.

    bense hayatımda belki de ilk kez avrupadan çok ligi önemsiyorum bu sezon. o 4. yıldız bu sene takılmalı. ne olursa olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın