• 8190
    hazırlık kampında fatih terim yeni sezonda herkes en az 10 km koşacak diyordu. ancak ne hücum pres, ne hızlı hücum şu ana kadar ufak bir örneğini bile göremedik. hatta bir önceki sezona göre oyun tempomuzun ve hakimiyetimizin azaldığını bile görüyorum. orta sahayı yavaş geçişler, etkili kanat oyuncumuzun olmayışı sebebiyle göbekten ataklara bağlı kalışımız çok düşündürücü. umarım bu tablo bir an önce değişir, yoksa yönetim ve teknik kadro arasındaki polemiklerle çok büyük zararlar göreceğiz.

    bize vaadedilenleri ilk 4 hafta itibariyle beşiktaş'ın uyguladığını görmek bu entry'i yazmamda etkili oldu. maddi imkansızlıklar ve stadlarından yoksun olmalarına rağmen iyi kadro kurmaları, motive ve iştahlı oyunlarıyla geldikleri yeri hak ediyorlar.
    http://i.imgur.com/ttXRbeh.jpg

    üzgünüm ancak yönetimimizin transfer, ab pasaportlu oyuncular, fatih terim'in milli takıma hoca olması durumu, hocayla sözleşme gerilimi yüzünden takımımızın kendi işine odaklanmasına mani oldu. son iki senenin şampiyonu bu ekonomik ve moral koşullarla yapısal olarak oturmuş, kadrosunun alternatifleşmiş olmasını beklerken; orta sahadan selçuk ve sneijder'i çıkarınca yerlerine emre çolak ve geçen sezonu pas geçen engin baytar'ı koyuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın