resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6515
    http://turkfutbol.com/...i-anlatti-19939.html

    bahsi geçen vidyoyu midemin bulanmasından ötürü sonuna kadar izleyemedim. meğer sonunda imparator varmış izledim ve aynen şöyle demekte;

    ''herkesin hoşuna gitse de gitmese de, bazen yüksek sesle, bazen ılımlı, ama cevapsız bıraktığı herhangi bir şey yok''

    herhangi bir övgü , yargı , ya da kötüleme ya da başımızın tacı etme durumu yapmamış. vidyonun öncesindeki ünlüler yıkama yağlama yaparken en politik cevap imparatordan gelmiş ve ben açıkçası zerre inanmıyorum kendisinin o vidyoda isteyerek oynadığına.

    şimdi bakın malumumuz başbakanımız zeki bir adam allah için. vidyoda olan ünlüler random seçilmemiş. sanat dunyasından 2 isim. televizyon dünyasından 3 isim, ve spor dünyasından da 1 isim var. ve bu adamlar bulundukları alanda en sözü geçen adamlar. e başbakan özenle seçiyor bu adamları. misal neden aykut kocaman değil ? kim takar onu ? tabi ki de fatih terim çağrılacak. ve sen fatih terimsin. bulunduğun kulübün tarihindeki en önemli 3 kişiden birisin. sen galatasaraylılığınla ordasın. sağ sol olman vs. ile değil. böyle bir teklif tozsoy'a gelse 'banane lan ne işim var'' derim. siz de dersiniz ya da demezsiniz. ama sen fatih terim olunca hayır diyemiyorsun. diyecek bile olsan araya yüz tane yakın dost vs sokuluyor. sen toplum zaten karışıkken yangına körükle gidemezsin. üstelik kendisinin başbakan'ı tanımladığı söz öbeği de gayet açık ve orada zorla bulunduğu besbelli.

    zerre inanmıyorum fatih terim televizyon gazete açıp haziran ayı olaylarına kayıtsız kalsın ya da 'ohh iyi olmuş desin'. bizim yaşlarımızda iki tane evladı var, başbakan'a karşıt arkadaşları var, illa ki bir fikri bir vicdanı bir isteği olacaktır. ama sen fatih terim'sin alanın olmayan konuda* atar gider yapamazsın. ve bunu basın yoluyla söyleyemezsin, doğru olmaz.

    hee ama futbol senin alanın avucunun içi gibi bilirsin. telegole bağlanır söversin. ligtv ye katılır federasyona yardırırsın orası ayrı. kendisi her ne kadar bir günde imparator olmadıysa, bir günde de oradan inmez. hatta galatasaray tarihi boyunca inmeyecektir de , bu böyle biline.

    not: oldu da dediklerimin tam tersi bir durum olduysa şayet , bir burukluk yaşarım ama galatasaray'a katkılarını inkar etmem, takımımızın adına çalıştığı her an kendisini desteklerim, siyasi görüşlerinin konusu geldiğinde susarım, dinlemem. tıpkı hakan şükür de olduğu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın