• 148
    baba.

    ortalık karışık zaten o konulara hiç girmeyeceğim. sen işini bilirsin. bir bildiği var derim çekilirim kenarıma sesimi de çıkarırsam namerdim. amin.

    6+0+4 kuralı falan zaten çok can sıkıcı farkındayım. herkes bunun sıkıntısını yaşayacak. çıkaralım en güçlü takımlarımızı kapışalım diyor bir çok teknik adam da senin gibi ama olmadı. çok pasifize etti kodamanlar futbolun esas sahiplerini. sormadılar kimseye. yaptık olacak dediler. bi sene önceden dediler hem de. ben yine kulüplere suç buluyorum. sana ne diyebilirim. süper final dediklerinde de en başta sesimiz çıkmamıştı. bu yabancı kuralında da. garip yani kuşlar, ağaçlar, insanlar.

    benim artık sinirimi bozan bi şey var baba. yani artık yanlışlığından emin gibiyim. mesela az önce biten maçta * takımımızın kaptanı hakan balta'ydı. yani bilmiyorum modern futbolda kaptanın yeri nedir ne değildir insanlar için ama benim için önemlidir. 90 küsürüncü dakikalarda yani uzatmalarda kaptanımızın kafasıyla kalecimize verdiği bi geri pas var. en doğru hareketti ona lafım yok. ama kaptanım o pası attıktan sonra yerde bitmiş gözlerle bakmamalı bence. sevmiyorum bu halleri. aslan gibi durmuyor kaptanımız. daha çok süt dökmüş kedi gibi.

    yine kaptanımızdan devam edeceğim. şimdi takım mühendisliğini senden iyi bilecek değilim ama bi fikrim varsa da söylerim baba. çekinmeyelim yani. korkak demesinler bize, sen de istemezsin.

    sol bek hakan balta. orta sahanın ilk ismi melo. uzak kalıyor tamam. sol iç selçuk inan. sneijder kendisini sol çizgiye yakınken daha iyi hissediyor okey. sağ çizgide eboue. önünde hamit altıntop. (gbkz: sağ tarafta ikisini topla ne oldu? sıfır). hocam eboue'ye en verimli pası atan oyuncu 40 metreden melo. hamit at gözlükleriyle oynuyor. eboue'ye de iş yaptırmıyor. koşarak alan yaratmıyor. bi tane bindirme yapmıyor. anca ayağını görüyor eboue'nin koştuğu alanı değil. en fazla eboue çıktığında yerini alıyor zaten oraya yardıma gelecek sneijder de uzakta kalıyor geri dönüyoruz. sağ kanat sıfır.

    sol kanattan geleceğiz diyelim. ömrümde hakan balta'nın adam geçtiğin görmedim. ver kaç yapmak için bi adım atıp geri gelir kendisine 2 metrelik alan yaratır sonra dön topu selçuğa ya da gökhan zan'a. sneijder'e yardım edemez sadece topu ayağından çıkarmak için en boşta olan adam konumunda kaptan hakan. ver kaça girmiyor. eşkıya sol bekimize hükümdar olmuş gibi baba. çok sinirleniyorum. hamit ile hakan'a gelince top elimde ne varsa duvara atasım geliyor. ayağa kalkıp olduğum yerden gidesim geliyor. sigaram 2 pakete çıkıyor. bütçeye zararı oluyor sağlığıma da.

    sağ taraftan hamit sol taraftan hakan bana okkalı bi dayak atmışlar gibi oluyorum her maç.

    yani böyle olmuyor. nasıl tek forvetten çift forvete geçmiştik dedin ya geçenlerde, buna da bi çare artık hocam. ben umut etmek istiyorum. ezbere bi oyun istemiyorum, top iki yakışıklımıza gelince atağımızın öleceğini bilmek istemiyorum.

    bi çare bul artık hocam bi senedir ölüyoruz burada.

    seni çok seviyoruz. 4. yıldızımızı takınca bi yıldızı sensin zaten olacaksın kemiksiz. bizi sen şımarttın böyle. şimdi de ilgi bekliyoruz napalım baba. bizi sen tahammülsüz hale getirdin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın