resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6470
    galatasaray'a yapılan operasyonun farkında olan bazılarının yorumları, rahat olanların dikkatine.

    büyük galatasaray taraftarı bana küfür edin önemli değil ama teyakküzde olun. büyük bir katakullinin içindesiniz. yatın kalkın başımızda ünal aysal gibi biri var. ne iktidarın yalaması, ne şebekeden beslenen bir parazit. neşterin somut darbesini görürse anında önlem alır. eşşeği allaha emanet etmez.
    4 yorumpencereyi kapatyorum formuna geç
    1 – 4 / 4
    blogger hansawer dedi ki...
    abi heyecan yapma,fatih hoca bıraksa geçen yıl devre arası ya da en kötü sezon sonu bırakırdı.ünal aysal güvenilecek en son adamdır.o da sermayenin adamıdır.fatih terim milli takımı idareten götürüyor,yine asıl görevi gs de olacaktır.fatih hoca gs yi senden,benden,ailesinden daha cok sevmektedir.milli takım görevini reddetse diyeceklerdi milli görevi geri çevirdi,geldiği zaman da para için geldi diyeceklerdi.2 si de tutmadı senin deyiminle şebekenin hesabı.

    23 ağustos 2013 08:57 sil
    adsız adsız dedi ki...
    fatih terim galatasaray'in el frenidir. super kupa macinda 10 kisi kalmis fener'e karsi tarihi farka gitmek yerine geri cekilerek rezil bir futbolla maci bitirmeyi tercih etmistir. unutanlar icin (ben unutmadim, unutmayacagim ve unutturmayacagim), fener'in tarihindeki en buyuk basarisi 6-0'lik galatasaray galibiyeti de terim'in basarisi(zligi)dir. galatasaray hocasiz da oynasa her zaman sampiyonlugun en buyuk adayidir. unal aysal'in yerinde olsam kendisinin sozlesmesini derhal fesheder, milli takima hayirli olmasini dilerdim.

    23 ağustos 2013 10:02 sil
    adsız adsız dedi ki...
    fatih terim'in ilk gidişi neden sürpriz olsun ki. 4 yıl üst üste şiampiyon olmuş avrupadan kupasını almış gelmiş. her insan kendini avrupa arenasında denemek ister. yoksa anasının liginde 8 kere üstüste şampiyon olsa ne olmasa ne. bu olayda bir ameliyat durumu var bence de orda haklısın. fikir aziz yıldırım'dan çıkmış diye bi iddia var fatih altaylı yazmış geçen. herşeyin hayırlısı.

    23 ağustos 2013 12:18 sil
    adsız adsız dedi ki...
    sistem(şansal-aziz-rıdvan-şahenk) gs'ın ipini çekti..
    yazık oldu bu güzel havaya..
    bu hafta bursa'da hezimet olablir..
    yazık oldu

    24 ağustos 2013 12:54 sil
App Store'dan indirin Google Play'den alın