resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 6469
    fatih terim'e gel kardeşim spor bakanı da sen ol deseler orayada mı gidecek. bu ne kepazeliktir. sen askermisin, sen devlet memurumusun be grande. bu ülkede sen olmasan futbol oynanmaz sanıyorsun. daha 1 ay önce yarı final görmüş, bir gol atsa ya da bir gol yemese final görecek aykut, senden çok daha önce milli takım hocalığı yapmış, şampiyon kulüpler yarı final maçına çıkmış dürüllülü, milli takım tarihinin en büyük destanını yazmış şenol güneş, türkiyede bu iş seçimle olsa birinci çıkacağı garanti yılmaz vural boştayken, benden başka kimse yok egosunda kasıla kasıla tüpçüyle resim veriyor, galatasaray'ı tehlikeye atıyorsun. madem bu işi en iyi sen biliyorsun, o zaman galatasaray yenildiğinde, galatasaray haklı haksız hakem kararlarına maruz kalınca, yarın fener maçında maçın sonucu ne olursa olsun şebekenin nasıl saldıracağını, saldırınca senin nasıl dengeni bozacağını göreceksin. galatasaray'a büyük bir operasyon yapıldığı gün gibi ortadadır. amaç sadece şu 4 maçı senin kazanma ihtimalin olduğu için olsaydı, bu medya ortalığı çoktan velveleye vermişti. belli ki sistem tepedengalatasaray ameliyatının bu şekilde yapılmasına kara verdi ve herkes sussun, galatasaray'ın tökezlemesini beklesin dendi.

    galatasaray'ın başındayken kendi öz kardeşimden de değerlisin benim için. kimse bilmez ama bu iş lafta değil gerçekte de böyledir. abim fenerlidir, 99 yılında antalya'da şampiyon olduğumuz maça gitmiştim. tek başıma oradan da bodrum'a geçtim. dönerken izmir'de sabuncu belinde 5.20 bmv arabamla, kapalı kasa kamyonetle kafa kafaya çarpıştım. bmv pert oldu. hava yastıkları patladı bana bir şey olmadı, olay yerine abim geldi. beraber dönerken fatih terim'e küfür etti, o gün bugün kendisiyle sadece 6 sene önce ölen annemin cenazesinde karşılaştım. benim için galatasaray gerçekten asıl olandır ve fatih terim'i de galatasary hocasıyken ailesinden bile fazla severim. galatasaray dışındayken futbol camiası içinde en nefret ettiğim galatasaraylıdır. onlarca yazı yazdım git gellerimin sebebi budur.

    ameliyat masasına yattığımızdan galatasaraylı olduğum gibi eminim. umarım korktuğum başımıza gelmez, ben yine küfür yerim de masadan eks olmadan kalkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın