• 143
    sevgili imparator;

    sen akıllı adamsın, akıllı olduğu kadar da cesur bir adamsın. onların maksatları senin milli takımı kurtarman değil. çünkü milli takım kısa vadede kurtarılamayacak kadar dibe batmıştır. bütün maçlarını kazansa bile 2014 dünya kupasına gitmesi rakiplerinin alacakları sonuçlara bağlı. kaldı ki milli takımın içinde bulunduğu durum kalan maçlarının kazanacak güçte değil. yani sen bile kurtaramazsın. öyle bir durumda.

    dedim ya maksat milli takımı kurtarmak değil. maksatları senin önderliğinde galatasaray'ın önlenemez yükselişinin önüne geçmek. seni saha içinde yenemiyorlar, masa başına ise tekrar başvuramazlar. o zaman geriye böyle ali cengiz olayları kalıyor. senin akıllı adam olduğunu ben yazdım ama zaten herkes biliyor. bu oyuna gelmeyeceğini biliyorum.

    seni her ne kadar çok zayıf yerinden vurmuş olsalarda sen cesur adamsın, dayanıklı adamsın. dayanırsın.

    yanı başında senin kadar tecrübeli ve bilgili şenol güneş ve mustafa denizli gibi teknik direktörler varken onlara saygısızlık yapmazsın. benim aklım fikrim galatasaray'da diyip bu 2 değerli hocanın görmezden gelinmesine kayıtsız kalamazsın.

    asıl amaç gerçekten milli takım olsaydı, ülke futbolu olsaydı senin yabancı sınırı hakkında söylediklerini anında yaparlardı. senin altyapılarla ilgili söylediklerini anında hayata geçirirlerdi.

    sen bu oyunu bozacaksın, sen bu ali cengiz numaralarını yemezsin.

    sen, sen sevenleri üzmezsin.

    çünkü sen imparatorsun.

    sevgilerimle tyta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın