• 6857
    oldukça zeki, ince düşünceli yazarları bünyesinde barındıran sözlük. bu yazar arkadaşlarımız sözlükte siyaset konuşulduğu için çok üzülürler. kahrolurlar.

    örneğin; yekta'nın izmirli olması, onları çok ilgilendirir. izmirli olduğu için sevildiğini düşünürler yekta'nın. ''büyükşehir avantajı'' falan yazarlar. yekta'yla ilgili kişisel fikrim şu;

    3 senedir galatasaray forması giymeye çalışan ama bu kadroda yer bulması zor olan bir oyuncu. kalsa sevinmem, gitse üzülmem. ama gezi parkı eylemlerine verdiği destekten ve insanlığından dolayı asla unutmayacağım futbolcu.

    ali koç başlığına ''ikinci atatürk'' gibi aptalca, ancak 12 yaşındaki bir çocuğun yapabileceği türden iğnelemeler yaparlar. ama sonradan anlaşılır zaten ne halt oldukları. kişinin hayatı sinsilik ve iğneleme üzerine kuruludur. sağa sola da zekasını öven cümleler yazarlar.

    ulan hepsini geçtim;19 yaşında bir çocuk dövülerek öldürülüyor. kimler tarafından yapıldığı hem belli, hem değil. boğazına yumruk oturmuyor da burada kim siyasi içerikli entry girmiş onu kovalıyorsun. sen burada ''siyaset için kan dökülmesin'' diyorsun. hangi siyaset? bunu nasıl yazabiliyorsun? baş sağlığı dilerken bile aklına, oy verdiğin parti geliyor. senin hayatın siyaset olmuş zaten.

    ikiyüzlülüğün anlamı yok. herkes neyse onu yazsın. değil mi? onu da yazamayan zavallılar var. onların ''reisleri'' entry girerler, bunlar da hemen nick altına ''abi kralsın, bir numarasın'' çekerler. bunlar en zeki tipler. tam saman altından su yürütme.

    son olarak bu ülkede polis şiddetiyle dolayı, en büyüğünün yaşı 26 olan 5 kişi öldürüldü. bir polis şehit oldu. insan biraz düşünür. ben nerede yaşıyorum? ben nerede yazıyorum? diye. sonra da vicdanı varsa utanır. yapamadıklarından utanır. biraz insansa akşam haberlerin başına geçtiğinde boğazına bir yumruk saplanır.

    biraz insansa utanır burada zekasını sergilemekten, iğneleyici entry girmekten, kral övmekten. 15 yıl durmadan gol atmışmış. bok yesin. o gollerin yarısını atsaydı da bugün icazet almadan baş sağlığı dileyebilseydi. vefadan bahsedilmiş ya, yerler öyle vefayı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın