• 118
    haziran sonu itibariyle beklemek zorunda olduğumuz sezon.

    türkiye'nin gerçeği bu. kamplar başlayacak yabancı kontenjanının akıbeti belirsiz. fener'in bjk'nin durumuna göre bir şeyler düşünecekler muhtemelen. o zamana kadar yabancı kontenjanı muhtemelen değişmez ama şu ab pasaportu taşıyan oyuncular işinden ümitliyim. ve bu durumun gerçekleşmesi transfer politikamızı %500 etkiler.

    örneğin yerli statüsündeki gökhan inler pek çoğumuzun rüyası. bu adamı getirmek için kesenin ağzını sonuna kadar açmak gerekli. yerli statüsünde olduğu için pazarlıklarda elimiz illa ki sıkışacaktır. ama bi yandan da almak zorundayız zira 6+0+4 gibi salak saçma bir sistem var şu anda.

    yarın oldu ab pasaportlu oyuncularımız yerli statüsüne geçti. şimdi gökhan inler'i almak yerine obi mikel'e yönelmez miyiz? yerli kontenjanından elimiz rahatlamış bir şekilde kaliteli bir kanat/forvet alıp sol beke mümkün olduğunca faideli bir yatırım yapmaz mıyız? örnekler çoğaltılabilir. demek istediğim transfer politikamızı bu karar belirleyecek. nasıl olsa şampiyonlar ligi geliri var kombineler yok sattı o halde 3'e 5'e bakmadan transfer yapıp kampa yetiştirelim dersek mantıklı bir hareket olmaz. yönetimin böyle bir hataya düşeceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın