• 512
    arkadaş bu saçma sınırlamaya öncelikli olarak kim sahip çıkıyor anadolu kulüpleri, türk futbolunu sikleyen yok aslında her şey ortada, sebebi ne?

    -1 milyon euro değerinde olan oyuncuyu bu saçma sınırlama yüzünden 5 milyon euroya galatasaray'a, fenerbahçe'ye, beşiktaş'a kakalıyor bu kulüpler.

    -beşiktaş'ın ekonomik olarak zor günler geçirmesi ve kaliteli yabancı alması zaten sıkıntılı olacağı için sesi çıkmıyor, aslında önder özen ucuza yabancı getirir bunlara, belki değişir fikirleri bilemiyorum.

    -bir de aziz yıldırım var, zaten en saçma olan da kendilerinin karşı çıkması. yıllar önce kendileri çok isterken biz karşı çıktık diye şimdi onlar kan davasına döktü bu işi de. aslında kendileri de çok zararlı bu işten ama gel gör ki yerli oyuncularını kaliteli gördüklerinden(egemen,bekir,selçuk,caner,volkan,m.topal vs allah korusun bizden) ve avrupa gibi bir hedefleri olmadığından, tek gayelerinin galatasaray'a 4.yıldızı taktırmamak olduğu şu zamanda fenerli kafası devreye girdi hemen.

    anlaşılan o ki bu konuda yalnızız, madem biz yalnızız madem anadolu kulüpleri bu kadar aç gözlü o zaman biz de başka bir kozumuzu kullanalım, işin hukuki kısmı tam nasıl bilmiyorum ama yayıncı kuruluş ile sözleşme biter bitmez, havuzdan çekiliyoruz tehdidi ile anadolu takımlarının aklını alabiliriz.
    tabi yayıncı kuruluşun güdümündeki bir federasyon tarafından yönetilirken, ligtv yöneticileri ile görüşüp, drogba,sneijder gibi ligin kalitesini ve seyirci sayısını arttıran,marka değerini yükselten adamların transferine uygun ortamın sağlanması için tff'yi tehdit etmesini de isteriz.

    tüm araştırmalarda en çok taraftar bizde çıkıyor, galatasaray türkiye'dir arkadaş nasıl sözümüz geçmez?!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın