• 508
    galatasaray sözlük yazarlarının kabul etmekte zorlandığı gerçek.

    elmander fucking great season dedi o bizim vikingimiz çok seviyoruz kalsın.

    muslera-onur kıvrak değişimi aman aman olmaz kalsın.

    dany'nin çocuğu çok tatlı chedjou alındı ama o da kalsın.

    melo-gökhan inler değişimi olmaz da olmaz kalsın.

    amrabat bu sene patlama yapacak kalsın.

    lan ujfalusi büyük şef o da kalsın diyen var arkadaş.

    bak sevgili kardeşim. yukarıda adı geçen oyunculardan bazıları gidecek. gitmeli. mecbursun. yabancı sınırı diye bir şey var.

    ujfalusi, elmander, dany yarın teşekkür edilip gönderilmeli. hele ki talipleri varsa bir de şık plaketler yapılıp gönderilmeli.

    melo, amrabat, muslera konuları biraz karışık. bana göre muslera-onur kıvrak değişimi yapılmalı. nani alınacaksa zarara göz yumulup amrabat gönderilmeli.

    onca adamdan olmazsa olmazım melo'dur. bir de onur kıvrak alınamıyorsa muslera'dır. onur kıvrak alınabiliyorsa muslera'yı da bir dakika tutmam takımda. allah senden bin kere razı olsun der 20 milyon euro'yu cebime koyar satarım. çünkü o kalecilikten anlamayan dimağlarınız bir gün ''hakikaten onur muslera kadar kaleciymiş'' diyecek ama iş işten geçmiş olacak. olmasın diye yol gösterelim diyoruz.

    gerisi hikaye. feriştahı olsa hikaye. hepsinin alınlarından öperim hizmetleri için ama artık seviye atlayacaksak ve bir de yabancı sınırı var ise kusura bakmayın ama polyannacılığa gerek yok.

    bye bye love.

    edit: profesyonel futbolcular sizin kadar duygusal bakmaz olaya. artık çalışmayacağız seninle dersin giderler, başka takımlarda oynarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın