aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2481
    ua terbiyesi almış gerçek tribüncülerle yeni sezonda da omuz omuza olmaktan gurur duyacaklarını önemle belirtmiş topluluk...

    kendileri sanal seyircilerin varlığını kombine yenileme sezonunda hatırlamışlar ya, ben de ua terbiyesi almış gerçek tribüncülerin uyutucu etkisini her basketbol maçında tekrar hatırlıyorum bir sanal seyirci olarak.

    takım gazı almış farkı açıyor; terbiyesiz tavuklar takımla coşarken, terbiyeli tribüncüler ağlak marşlarına devam ediyor. fark hızla erimeye başlıyor; terbiyesiz tavuklar ıslıkla rakibi yıldırmaya, bizim takım hücuma çıktığında ''haydi cim bom haydi cim bom haydiii'' ile takımı coşturmaya çalışırken, terbiyeli tribüncüler arabesk marşlarına devam ediyor.

    sanal seyircilerin varlığını hatırlamışlar, bak bak... o sanal seyirci dediğin parasını basmış, kombine almış. senin terbiyeli liselilerin gibi beleşten kuru gürültü çıkarmıyor. gazetelere manşet olan tribün gelirlerinin, store gelirlerinin kaynağı oldukları gibi, maçı izleyerek verdiği tepkilerle takımı motive etmeye çalışıyor. kıçını sahaya dönüp olaydan bağımsız kendini eğlendirmiyor.

    sen bunları sanal belledin de, istediğin zaman kombinesine çökebileceğini, hakkını aramayacağını sandın değil mi? yok güzelim, sanal değil onlar. sarı ve kırmızıyla yaşayan, gerçek insanlar. ua terbiyesi de almamışlar. iyi ki almamışlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın