• 490
    fenerbahce bir tek alper potuka bel baglayarak bu kuralın değişmemesini istiyorsa inşallah götlerinde patlar dediğim uygulama. şöyle ki, sınırlama kalkarsa biz avrupada bu takıma en iyi topcuları getirir fenerin ligde esamesini okutmayız. ama fenerbahce alper potuk isimli dünyaca ünlü starına guvenip bu kuralda diretirse biz yine kendimizden birşey kaybetmeyiz, topu topu arada stoper, solbek ya da defansif ortasaha pozisyonunda bir turku rotasyonda kullanıp yine sampiyon oluruz.

    bizim amacımız, bizim kafa yordugumuz sey nasıl olur da avrupada basarımızı devamlı yaparız iken fenerbahce isimli vizyonu akcabat sebatspor terk olan kulüp biz naparsak galatasarayın önünde sampiyon oluruza kafa yoruyor, sadece. bunun için de ürettikleri tek çözüm alper potuk denen velet. gören de adamı ronaldinho sanıcak ya cok merak ediyorum ne cıkcak bu heriften. ulan insallah özer hurmacı vol.2 olur da ligde agır agır dibe çökersiniz pis şikeciler.

    bu arada kim nekadar ugrasırsa ugrassın bu kural kalksa da kalkmasa da galatasaray ske ske sampiyon olacaktır yine. ancak kural kalkmadıkca turk futbolu sampiyonlar ligi ceyrek finalini en büyük basarısı olarak anmaya mahkumdur. bu basarıyı da bu saatten sonra elindeki kaliteyle sadece galatasaray getirir. fenerbahce mi? belki seneye avrupa liginde ceyrek final oynayıp tarihlerinin en buyuk 2. basarısını yakalarlar, o da belki.

    ancak tffnin basında da ileri görüşü 0 olan bir kukla oturdugu için, fenerbahce mantıgı ve gerici zihniyetleri ile ne yazıkki bu sınırlamaları kaldırmayarak avrupadaki basarımıza ket vurulmaya devam edeceklerdir. acı ama gercek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın