• 2321
    alper potuk konusunda bence hem düello teklifini çevirerek hem de gerçekten bir transfer ile ilgili bütçe belirlendiğini ve onun dışına çıkılmayacağını göstererek doğru yapmıştır.

    transferlerin kampa yetişmesi konusunda da karamsarlığı tavan yapan ve en ufak toz sekteyi bile dünyanın sonu gibi davranan arkadaşların aksine sabredilmesi gerektiğini ve çıldırmanın bir manası olmadığını düşünüyorum. fatih terim kanaltürk'teki programda kampa temmuzun ilk haftası gibi başlamayı düşünüyoruz dedi ve şu andan itibaren hesaplayın bakalım nekadar var kampa.

    yeni yönetim konusunda ise benimde içimde sebebini tam çıkatamadığım endişeler var ama ben bu endişeyi şu şekilde idare etmeye çalışıyorum. adnan polat'ın birinci dönemi bittiğinde adnan öztük kendisine başkanlıkta rakip oldu ve adnan polat'ın kaybedebileceği üzerine çok korkuyor ve istemiyordum. peki ne oldu polat bizim canımıza okumadı mı, o sırada adnan öztük gelseydi kim bilir şuan ne durumda olacaktık. yani demek istediğim bizim enteresan bir romantikliğimiz var aman şimdiki yönetimden şu giderse biteriz aman bu gelirse mahfoluruz gibi. şuanki yönetimde ki nekadar çalışıyor kim işini doğru yapıyor kim başkanın planlarına sahip çıkıyor ve uyguluyor tam anlamıyla bilmiyoruz. orada burada yazılan çizilen konuşulan kadar. başkan ile uyumlu çalışabilecek çok faydalı olabilecek bir sürü bizim daha adını bile duymadığımız insan vardır bizim camiamızda önemli olan ekibin doğru hareket etmesi. biraz sakin olalım.

    not : anlatmaya çalıştığım ne olursa olsun bir tiribün liderinin yönetime girmesine hertürlü oha derim ben, o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın