resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2596
    fenerbahçe'ye getirdiği teknik direktörlere bakıyorum.

    otto baric, johaim löw, rıdvan dilmen, zdenek zeman, turan sofuoğlu, mustafa denizli, werner lorant, cristoph daum, arthur zico, luis aragones, tekrar daum ve son olarak aykut kocaman.

    12 teknik direktör değişikliği ve 11 farklı teknik adam.
    bu istikrarsızlığın içinde bir kişide ısrar etmiş.
    bak listede otto baric'ler, löw'ler, zeman'lar, mustafa denizli'ler, aragones'ler, zico'lar, daum'lar falan var ama aziz yıldırım sadece 1 (bir) kişide ısrar etmiş. oda bu listenin en çapsız, en işe yaramaz ve en aşağlık karakterli insanı. diyoruz ya hep aykut gitmesin kalsın. evet kolay başarı için kalsın. ama bence aziz yıldırım'la beraber defolup gitsin türk futbolundan. güzel isimler gelsin o mevkilere. fenerbahçe başkanlığı, fenerbahçe teknik direktörlüğü kıymetli mevkilerdir. rakibimizdirler ama kıymetlidirler. çünkü ne olursa olsun arkalarında onları destekleyen büyük bir insan kitlesi var. onların da başlarında ünal aysal, fatih terim gibi isimler olsun. rekabet edelim. ilerlemek için engeller kalksın. kafa yapısı bu olsun.

    ünal aysal geldiğinden beri neler yaptı? yanlış bir method ile satılmış hisselerin bir kısmını geri sattı. hedefi oradan gelecek 3-5 milyon değildi pek tabiki. 1 sermaye arttırımı yaptı, sonra 1 tane daha için başvurdu ancak süreç muhtemelen önümüzdeki 6 ayda eksikler giderildikten sonra tamamlanacak. en değerli oyuncusunu sattı fakat zirveye oynayacak bir kadro yarattı. tuttu lütfi arıboğan gibi profesyonelleri getirdi. muhtemeln bu profesyonelleşme süreci önümüzdeki sezon da sürecek. şimdi alt yapı okulları kuruyor. model hazır. sadece inceleyip taklit edeceksin. benim önümü tıkamaya çalışma. sen de peşimden gel, geçebiliyosan da geç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın