• 171
    ilkokul - ortaokul ve lise boyunca oynadigim butun takimlarda okul bazinda kaptanlik yaptim. mahalle maclarinda takimi kuran 2 kisiden biri hep bendim. (u: bunun ne demek oldugunu sampiyonlar ligi macina cikar gibi mahalle macina cikanlar bilir.... swh)

    11 eylul saldirisinin oldugu gun ise son antremanima cikmistim. okulda da durumum baya iyi oldugu icin okula devam etmeye karar verdim ve 16 yasindayken o zaman 2. lig'de oynayan antalya kepezspor'un altyapisindan ayrilmistim.

    hayatimda donum noktasi diyebilecegim, baya radikal birkac karar aldim fakat arkasina donup bakmayi seven bir insan olmadigim icin cok dusunmem ya farkli yapmis olsaydim diye. (u: i dont want to see the bacj, i want to see the front.... hayat felsefemdir o 1.5 dakikalik fatih terim videosu)

    fakat futbolu birakma kararimi hala irdelerim. cunku bu hayatta severek yapacagim 3-4 is varsa, bunlardan ilki ve en tutkulusu futbolcu olup galatasaray formasini terletmek olurdu. yillardir bu formayi giyip de hakkiyla terini akitmayan cok futbolcuya kufretmisimdir. ediyorum, edecegim de.

    kiymetini bilin ulan bu formanin.

    edit: 9 eylul duzeltmesi icin mocuishle'a tesekkurler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın