• 42
    (bkz: 13 nisan 2013 karabükspor galatasaray maçı bilet rezaleti) bu sıralar karabükte yaşıyorum,nacizane koyu bir galatasaray taraftarıyımdır. maçın tarihinide uzun zamandır iple çekiyordum. dünden beri galatasaray tribününe bilet almak için uğraşıyorum sonuç ne derseniz koca bir 0. olayı kısaca anlatmak isterim.

    önce karabükspor kulübünü aradım salı günü, maç biletlerinin ne zaman çıkacagını sordum, bu konuyla ilgili bilgilerinin olmadığını biletlerin karium isimli mağazadan satıldığını söylediler. kariumu salı aramamda ise biletlerin ne zaman satılacagının bilgisini salı günü veremiyeceklerini söylediler.ancak salı akşamı şu mesajı yayınladılar "yarın saat 13.00 da sadece kuzey kale arkasi satışa sunulacaktır.." yani güney kale arkası( deplasman tribünü) ve maraton tribünün biletlerinin akıbeti hakkında hiçbir bilgi verilmedi. ne olur ne olmaz diyip biletixi arayıp maçın biletlerinin burada satılıp satılmayacagını sorduğumda hiçbir bilgilerinin olmadığı cevabı ile karşılaştım. bu sabah kariumu aradığımda deplasman biletlerinin hepsinin galatasaray kulübüne verildiğini, satışının galatasaray tarafından yapılacagını söylediler. bunun üzerine kulübümüzü arayıp bilet almak istediğimi ilettim ancak telefonu açan bayan bu konuda hiçbir bilgisi olmadığını söyledi. tüm ısrarlarıma ragmen temcit pilavı gibi aynı sözleri söyledi ve itici tavrı sürdürdü.sanki karşısında rakip takım taraftarı varmış gibi bir üslup takındı.sonuçta bugün ögleden sonra karium facebook sayfasında tüm biletlerin tükendiği bilgisini görmemle sinirlerimin en üst seviyeye çıkması bir oldu.

    eğer deplasman biletleri kulübümüz tarafından alınıp belirli kişi ve taraftar gruplarına peşkeş çekiliyorsa bu beni gerçekten yaralar. biz bu takımın "üvey evlat" taraftarlarımıyız. yaşadığımız şehre gönül verdiğimiz takım geldiği zaman gidip izleyemeyecek, destek veremeyeceksek(eşit şartlarda bilet satışı yapılsa ve alamamış olsam zerre gocunmam) bundan sonra maç izlemenin ne anlamı var ki. eminim benim gibi birçok taraftar bugün mağdur oldu karabükte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın