aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2334
    türk telekom arena ali sami yen stadyumu'nun açılışında tüm türkiye diyet ödemeyi reddeden galatasaray taraftarını alkışlıyorken, merhum başkanımız özhan canaydın'a ve camiamıza ağza alınmayacak galiz laflar edenleri alkışlayıp, büyük galatasaray taraftarını susturmaya çalışmış taraftar topluluğu.

    son 7-8 senede bu camiaya verdikleri zararları, kabahatlerini, kusurlarını, ihanetlerini, rantlarını resmi sitelerinden tek tek yazıp, samimi bir özür dilemedikleri sürece gözümde yatacak yerleri yoktur. onlar kendilerini galatasaray taraftarını temsil ediyor sanadursunlar, farkında değiller her geçen gün camiada istenmeyen adam haline geliyorlar. bu gidişle ömrü uzun değil organizasyonlarının. öngörmesi pek de zor değil.

    unutulmasın ki bu taraftar kendileri portakalda vitaminken bile büyüktü. beyin takımı 15-20 kişi olan topluluk sahiplenmeye çalıştığı "biz her maça gidiyoruz ama" misyonu altında ezilir gider. çünkü galatasaray size muhtaç değil. ulusal ligimizin kurulduğu 1959'dan beri doluyordu ankara'da, izmir'de, trabzon'da, bursa'da, eskişehir'de, antep'de, balıkesir'de o stadlar. 1905'den beri biz hiç bir zaman seyircisiz, tezahuratsız oynamadık sevgili ultraslan. bak senin gidemediğin maçlarda da yetmiyor bu taraftarı sığdırmaya biletler... ayağını denk al!
App Store'dan indirin Google Play'den alın